Dragoș Pîslaru, la Antena 3. De ce a acceptat invitația

Dragos Pislaru, la proteste (Facebook)
Dragos Pislaru, la proteste (Facebook)

Fostul ministru al Muncii, Dragoș Pîslaru, nu merge la proteste în a patra seară, ci merge la Antena 3. El a explicat pe Facebook de ce a acceptat invitația. 

”A patra zi...am acceptat invitația la Antena 3 pentru a contribui la înțelegerea corectă de către cei care nu urmăresc poate rețelele de socializare a situației dramatice determinate de atacul lui Dragnea, Grindeanu & co la adresa statului de drept, a justiției și a luptei împotriva corupției.

Merg cu sufletul deschis și cu dorința onestă ca mai presus de simpatiile sau antipatiile fiecăruia, bazate pe motive personale sau politice, mai important decât doctrina sau poziția socială este să ne gândim toți românii împreună că lupta împotriva abuzului și hoției nu este doar un act de moralitate, ci o dovadă că ne pasă de binele țării noastre!

Așadar in aceasta seara, începand cu ora 21:00 voi fi in platoul Antena 3, la emisiunea "Exces de putere", realizata de Oana Zamfir si Adrian Ursu. Vom discuta despre ordonanta 13 adoptata de Guvernul Grindeanu, despre oamenii care ies in strada si socilitarile lor dar si despre ce solutii exista in acest moment pentru a domoli tensiunea din aceste zile.” a scris Dragoș Pîslaru pe Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel