Dragnea - Firea, primul mesaj de pace

Dragnea - Firea
Dragnea - Firea

Președintele social-democraților, Liviu Dragnea, a vorbit despre relația cu Gabriela Firea în cadrul discursului susţinut la un eveniment al PSD Ilfov.

Haideți să uităm toate supărările și toate divergențele care au existat. Oameni buni, stimați colegi, deasupra oricărui orgoliu rănit, deasupra oricărei supărări, poate îndreptățite, este destinul acestei națiuni. Ce se întâmplă la Ilfov contează, ce se întâmplă la Galați, Giurgiu, contează. Forța acestui partid este dată de două lucruri: de oamenii care l-au susținut mereu și de unitatea partidului. Au încercat cu orice să ne dezbine, să impună pe unii împotriva altora. Poate și eu am greșit în relația cu Gabi Firea, poate oi fi greșit. Poate și ea a greșit. Nu știm, dar eu spun a mia oară că pe mine mă interesează că toți cei care am fost, care suntem și care ne-am luat niște angajamente, să le putem duce la capăt. Este peste orgoliile noastre. Cei care sunt sinceri, care vor să înțeleagă asta, îi aștept cu brațele deschise, a spus Dragnea la Snagov.

Citește și: Firea, primul mesaj după ce Dragnea a spus că a greșit față de ea

Președintele PSD a continuat să vorbească despre relația cu Gabriela Firea.

”Eu cred că această relație e în refacere. Din partea mea e deschidere totală, cum a fost întotdeauna. Eu nu uit ce am promis cu ea pentru București. Dacă, cumva, PSD-ul și eu trebuia să facem ceva mia mult și nu am făcut, o să facem, dacă ea trebuia să facă mai mult, sper să o facă. Sunt mai multe lucruri care ne unesc decât cele care ne despart. O întâlnire și o discuție în perioada următoare nu poate decât să fie utilă, în primul rând pentru bucureșteni.. Bucureștiul e o miză mare. Ăsta e mesajul meu”, a adăugat Dragnea.

Vezi și: Dragnea, mesaj după atacul lui Iohannis: Președintele care se îneacă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel