”Dragnea a reușit cea mai mare schimbare din PSD, din 1990”

Sociologul Vasile Dâncu este de părere că actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a reușit să facă ”cea mai mare schimbare” care a avut loc în partid în ultimii 25 de ani.

Invitat, miercuri, la DCNews Live, Vasile Dâncu a vorbit despre criza din PSD și a explicat care ar fi soluțiile pentru ca social-democrații să-și îmbunătățească percepția în ochii opiniei publice.

”Lumea s-a uitat duminică la PSD după un spectacol de alegeri cu un singur candidat. Oamenii se uită cu ideea că este un partid comunist”, a afirmat sociologul.

[citeste si]

El a explicat că soluția pentru social-democrați este ca Liviu Dragnea să aducă în fruntea partidului o echipă de tineri și o echipă de experți.

”Pentru că, ați văzut, (n.r. - Liviu Dragnea) a decuplat baronii locali de la conducerea centrală, ceea ce n-a reușit să facă nici un președinte, nici Ion Iliescu, nici Adrian Năstase, oameni cu o forță foarte mare în partid. N-au reușit să facă asta”, a continuat Vasile Dâncu.

Sociologul a mai spus că decuplarea baronilor de la conducerea centrală este cea mai mare schimbare din PSD în ultimii 25 de ani.

”Liviu Dragnea a reușit să facă asta și este cea mai mare schimbare din PSD, după părerea mea, din 1990 până acum”, a conchis Vasile Dâncu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel