Dior: Ultima paradă a modei a lui John Galliano, concediat pentru insulte antisemite şi rasiste - VIDEO

JOHN-GALLIANo
JOHN-GALLIANo

Lumea modei aşteaptă cu nerăbdare, dar şi cu tristeţe, ultima paradă a modei a lui John Galliano pentru Dior, care va avea loc vineri, după ce casa de modă a anunţat concedierea designerului, acuzat de insulte antisemite şi rasiste, scrie AFP.

La această paradă ceva mai specială, culisele vor fi închise presei, a precizat casa Dior, care nu va face nicio declaraţie înaintea evenimentului. Tocmai în culise se înghesuiau, înainte de scandal, presa şi invitaţii VIP să-l felicite şi să-i ia interviuri lui John Galliano, în mijlocul unei armate de chelneri care serveau şampanie.

În primul rând al evenimentelor Dior stau de obicei mari staruri. La sfârşitul lunii ianuarie, de exemplu, regizorul Pedro Almodovar aproape că avea ochii în lacrimi, atât de emoţionat a fost de frumuseţea spectacolului.La începutul săptămânii circula zvonul că s-ar putea ca unii cumpărători americani să renunţe să mai vină. „Nu am auzit ca cineva să-şi contramandeze participarea“, spune un purtător de cuvânt al Dior.

Această prezentare „va demonstra şi faptul că firma, casa de modă, poate funcţiona şi fără creator, cel puţin un timp“, adaugă Cauvin, subliniind că Galliano lipsea oricum perioade lungi din studiouri în ultimul timp, lucru care nu mai era un secret pentru lumea modei.

Un oficial al casei Dior spune că toţi vor să ştie acum cine va fi succesorul lui Galliano. Printre numele vehiculate se numără misteriosul Riccardo Tisci, în prezent la Givenchy (LVMH), sau francezul Haider Ackermann, 40 de ani, care se ocupă de propria marcă.

Potrivit ziaristei Suzy Menkes, responsabila rubricii de modă de la International Herald Tribune, Galliano ar fi părăsit Parisul, după ce l-au convins unii prieteni, printre care Naomi Campbell şi Kate Moss, să înceapă o cură de dezintoxicare. Designerul şi-a cerut scuze joi pentru comportamentul său, dar a negat orice rasism şi antisemitism, într-un comunicat difuzat de avocaţii săi londonezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel