Dinamo București și-a adus un alt slovac, al doilea din această iarnă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dinamo București a transferat un fundaș slovac de 26 de ani.

Dinamo București l-a transferat pe fundașul slovac Kristian Kostrna, a transmis clubul din Ștefan cel Mare, printr-un comunicat, conform Agerpres.

Kostrna, care a jucat ultima oară la Dunajska Streda, locul 3 în prima ligă a campionatului din Slovacia, este fundaș lateral și a împlinit 26 de ani pe 15 decembrie.

Junior la Wolverhampton 

Fotbalistul a fost format de Centrul de copii și juniori din cadrul clubului slovac Spartak Trnava, iar la 17 ani a fost transferat în Anglia, la academia celor de la Wolverhampton. Kostrna a revenit în țara natală după patru ani petrecuți în Albion și a mai jucat la Slavoj Boleraz, Parndorf (Austria), Pirin Blagoevgrad (Bulgaria) și Dunajska Streda (Slovacia).

A fost component al naționalei sub 21 ani a Slovaciei și a făcut parte din lotul lărgit al primei reprezentative în preliminariile EURO 2020. El a jucat 13 meciuri pentru Dunajska Streda în acest sezon competițional, 12 în campionat (un gol marcat) și unul în Cupa Slovaciei.

Al doilea slovac din iarna aceasta, la Dinamo

Kostrna, care va purta tricoul cu numărul 26 la Dinamo, este al doilea slovac transferat în această iarnă de echipa antrenată de cehul Dusan Uhrin jr, după fundașul Lukas Skovajsa, venit de la AS Trencin.

Dinamo l-a mai adus pe mijlocașul Valentin Lazăr și s-a despărțit de fundașii Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Linas Klimavicius (Poli Iași), Gabriel de Moura (Gaz Metan Mediaș) și de mijlocașul Dan Nistor (Universitatea Craiova).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel