Diete ciudate care dau rezultate

Când kilogramele în plus se încăpățânează în ciuda unor diete, iar cântarul arată mereu aceleași cifre, aceeași greutate, cele mai multe femei apelează la tot felul de regimuri. Unele sunt de-a dreptul ciudate precum dieta fără miros, dieta cu un singur aliment sau dieta mov. Ciudate, dar cu rezultate uimitoare. 

Iată un top de șapte diete ciudate, publicate de Unica:

Dieta cu un singur aliment

Surpriza acestei diete constă în faptul că alimentul nu trebuie să fie un fruct, o legumă sau alte produse tipice dietelor. Alimentul poate fi reprezentat ouă şi dulciuri, cârnaţi şi bere sau de fidelitatea faţă de un anumit tip de fast-food. Dacă țineți această dietă 30 de zile, slăbiți 8 kg, iar dacă o țineti patru luni, slăbiți 13 kg.

Dieta cu ulei de măsline și cu zahăr

Inventatorul acestei diete, numite Shangri-La, susține că dacă mănânci ceva gustos, creierul îţi va transmite senzaţia de foame, în schimb dacă mănânci ceva mai puţin plăcut papilelor gustative, creierul îţi va da senzaţia de saţietate. Pentru această senzație femeile și bărbații sunt sfătuiți să consume una sau două linguri de ulei de măsline extralight între mese, de două ori pe zi. Acelaşi efect de reducere a apetitului o are şi consumarea a 1-3 linguriţe de apă cu zahăr, tot între mese de două ori pe zi.

Dieta cu prăjituri la micul dejun

Medicii nu ne recomandă să consumăm dulciuri dimineața. Însă, cercetătorii israelieni au descoperit, în urma testelor efectuate pe subiecţi obezi, că dacă cei care țin o dietă mănâncă dulciuri dimineața, au șansa de a se ţine de regim, de a slăbi şi de a păstra pentru mai mult timp kilogramele pierdute. Explicaţia  este că glucidele consumate dimineaţa taie pofta de dulciuri pe parcursul zilei.

Dieta fără miros

Mirosul are un rol foarte important în alimentaţie, de aceea nutriţioniştii recomandă mâncatul cu un clips pe nas. Inversul acestui regim constă în a nu mânca deloc, ci doar a mirosi preparatele.

Dieta condimentată

Recent s-a descoperit faptul că introducerea condimentelor aromate în alimentaţie face creierul să intre în alertă, grăbind procesul de slăbire. Poţi folosi chimen, scorţişoară, turmenic sau ardei iute la fiecare masă.

Dieta mov

Mănâncă numai fructe şi legume cu coaja mov, este sfatul dat de Mariah Carey tuturor celor care vor să ardă rapid grăsimile. Explicația este că fructele şi legumele închise la culoare conţin mulţi fotonutrienţi, ajută la întărirea sistemului imunitar şi favorizează digestia.

Dieta cu o masă pe zi

Ultimul răcnet în materie de cure de slăbire presupune să nu mănânci nimic timp de mai multe ore sau să iei doar micul dejun. Pe lângă scăderea în greutate, se reduce riscul de cancer şi se întăreşte metabolismul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel