Urmărește emisiunea live


Nebunie în Bănie. FC U 1948 Craiova - CS Universitatea Craiova, întrerupt 10 minute din cauza unei torțe aruncate în teren. CSU a câștigat derby-ul orgoliilor - Video

Antrenorul Laszlo Balint, demis de la CS Universitatea Craiova - Foto Agerpres
Antrenorul Laszlo Balint, demis de la CS Universitatea Craiova - Foto Agerpres

CS Universitatea Craiova a învins-o pe FC U 1948 Craiova cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, într-un meci considerat în deplasare, în etapa a patra a Superligii de fotbal.

Echipa antrenată de Laszlo Balint a obţinut astfel prima sa victorie din acest campionat. Toate golurile au fost marcate din penalty-uri. Pentru învingători au înscris Andrei Ivan (41), după ce Benjamin van Durmen l-a faultat pe Jovan Markovic, şi Sergiu Hanca (45+3 - penalty), în urma unui henţ comis de Yassine Bahassa. Ambele lovituri de pedeapsă au fost dictate în urma unor verificări ale arbitrajului video.

Pentru Hanca a fost primul gol înscris în tricoul Universităţii. FC U a punctat prin italianul Andrea Compagno (70), după ce tot el a fost faultat de Paul Papp. În min. 48, jocul a fost întrerupt din cauza unor torţe aruncate de suporteri pe teren. În min. 59, joc a fost suspendat cinci minute şi echipe trimise la vestiare, pentru o torţă şi mai multe obiecte aruncate la poarta lui David Lazar la un corner.

Mijlocaşul Alexandru Mateiu (Universitatea) a jucat meciul său cu numărul 300 în prima ligă. Universitatea a câştigat ambele partide directe din sezonul trecut cu 2-0. FC U 1948 Craiova - Universitatea Craiova 1-2 (0-2), Stadion Ion Oblemenco - Craiova Au marcat: Andrea Compagno (70 - penalty), respectiv Andrei Ivan (41 - penalty), Sergiu Hanca (45+3 - penalty).

VIDEO

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); al patrulea oficial: Radu Petrescu (Bucureşti) Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti) Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) - CCA, Viorel Ilinca (Piteşti) - LPF.

FC U Craiova 1948 - CS Universitatea Craiova, întrerupt! Jucătorii au fost trimiși la vestiare, timp de 10 minute

Înaintea unui corner al gazdelor, din peluza în care se află suporterii lui FC U Craiova 1948 a fost aruncată o torță, care a ajuns chiar în poarta lui David Lazar. Suporterii au aruncat și cu alte obiecte, printre care un scaun și o sticlă de apă de plastic.

Momentul nu a fost unul izolat, ci a reprezentat o continuare a celor întâmplate pe parcursul primei reprize și în startul părții secunde.

Astfel, Istvan Kovacs a decis întreruperea jocului. Inițial, jucătorii au mers la marginea terenului, însă ulterior au fost trimiși la vestiare.

Meciul este întrerupt pentru 10 minute. Dacă haosul ar continua, Istvan Kovacs ar dicta încheierea partidei și victorie pentru echipa oaspete, scrie Digisport.

Citește și - CS Universitatea Craiova, învinsă de Zaria Lugansk cu 1-0, în turul al treilea preliminar al Europa Conference League

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de formaţia ucraineană Zaria Lugansk, cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, în deplasare, pe Arena Lublin din Lublin (Polonia), în prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal.  

Zaria Lugansk, o echipă care nu a jucat niciun meci oficial în acest an, a dominat jocul şi şi-a creat mai multe ocazii de gol, câştigând prin golul lui Denis Nahnoinîi (56). Universitatea a avut o oportunitate bună în debutul meciului, dar Bancu a ratat şutul din careul advers (5) şi apoi a faultat primind cartonaş galben. Zaria a preluat controlul jocului şi Imerekov (9) a şutat în blocajul apărării craiovene.

CS Universitatea a mai avut o situaţie bună, însă Raul Silva (17) a trimis o lovitură de cap, imprecisă. Echipa ucraineană a creat pericol la poarta lui Lazar (19), prin brazilianul Cristian, însă şutul său din unghi nu i-a pus probleme titularului din poarta Universităţii. Gazdele au mai avut şuturi prin Nazarina (21) şi Kabaiev (35), însă ambele s-au dus pe lângă ţintă. Buleţa a tras pe spaţiul porţii (37), însă Lazar a reţinut.

Zaria a controlat jocul şi mai clar după pauză, pasând exact şi în viteză, fapt care a pus-o în dificultate pe Universitatea de mai multe ori. Lazar s-a remarcat la şutul lui Nahnoinîi (52), după care Hanca a avut o situaţie foarte bună (55), însă mingea a trecut pe lângă poartă.

Pe un atac rapid, Kabaiev a fost aproape de gol, însă Lazar a salvat cu o robinsonadă (55). La cornerul care a urmat, executat de Ciurko, Denis Nahnoinîi a marcat cu o lovitură de cap din 7 metri (56). Ucrainenii au avut şi alte acţiuni periculoase, cum a fost şutul lui Buleţa (71), de la 23 de metri, prins de Lazar. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel