De ce trebuie suprimată Mona Pivniceru?

Mai era nevoie de inca o dovada a modului in care institutii ale statului se lasa manipulate, pe bani publici, de Traian Basescu? Mai este nevoie de inca o dovada ca in Romania “reformata” de suspendat se practica, pe scara larga si in mod agresiv, politia politica? Daca raspunsul este afirmativ, tocmai ni s-a oferit inca o proba. Urmarirea, supravegherea si terfelirea Monei Pivniceru. Un magistrat de exceptie. Un om a carui moralitate nu a fost niciodata pusa la indoiala.

 Mona Pivniceru este supravegheata de politia politica a presedintelui Traian Basescu. Indiferent cum se cheama mijloacele concrete. Un filaj SRI ori un filaj DNA ori un filaj SPP. E putin important. Esentialul este ca Mona Pivniceru, inca membru al Consiliului Superior al Magistraturii, deci inca reprezentant al puterii judecatoresti pe care Basescu pretinde ca o apara cu dintii de orice atac din afara, si inca magistrat, a fost, iata, pusa sub urmarire. Fara ca impotriva ei sa fi existat vreodata indicii ca ar fi incalcat, sub orice forma, vreo lege. Ea a fost pusa sub urmarire pur si simplu fiindca Victor Ponta a decis sa o coopteze in Guvern pentru portofoliul Justitiei. Si atunci ea trebuia urmarita, haituita si, daca se poate cumva, pusa la stalpul infamiei. Pentru a fi decredibilizata.

 Chiar in momentul in care Traian Basescu, atacandu-i pe toti ceilalti ministri numiti recent prin remanierea larga a Guvernului Ponta, o lauda in acelasi timp pe Mona Pivniceru, aceasta era deja pusa sub supraveghere din dispozitia lui. Cuvintele elogioase ale suspendatului aveau doar rolul de a pacali opinia publica. Si, iata, dupa zile in care a fost urmarita si interceptata, ce au descoperit copoii politici ai lui Basescu. Ca Mona Pivniceru a indraznit sa se urce si sa calatoreasca mai multe minute in ce credeti? Fix in autoturismul proprietate a familiei Nastase. Extraordinar! Va dati seama? Deci Mona Pivniceru este plasata, vezi Doamne, de USL in postura de ministru al Justitiei pentru a-l pune in libertate pe inamicul politic al lui Traian Basescu, care oricum in cateva luni va fi liber. Mona Pivniceru este, asadar, in scenariul fabricat, un complice al celui mai corupt demnitar din Romania, care de corupt ce era a primit un an de inchisoare pe 10.000 de pagini de rechizitoriu si prin interogarea a aproape 1.000 de martori. O poveste numai buna de adormit copiii.

 Si, mai mult decat atat, Mona Pivniceru urma sa treaca la sugrumarea Justitiei. A libertatii judecatorilor si procurorilor.

Citește mai multe pe Corect News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel