De ce trebuie să înmoi carnea în lapte. Trucul simplu al marilor bucătari

Loredana Brumă / 11 oct 2019 / 09:30 Salveaza PDF Comentarii

Cu toţii preferăm o friptură fragedă şi gustoasă. Marii bucătari au câteva trucuri care îi ajută ca bucata de carne să fie perfectă. 

Trucuri simple pentru o friptură fragedă

 

Primul lucru pe care trebuile să-l faceţi este să alegeţi carnea. Aveţi grijă ca aceasta să aibă culoare şi miros plăcut.

Înainte de a o pune în tigaie, este indicat să o bateţi cu un ciocan de lemn. În acest fel, carnea va fi mai fragedă. 

Mai puțină sare: Punerea sării la începutul gătitului va usca friptura și, prin urmare, o va întări. Mai bine puneți sare când o serviți sau în ultimele secunde de gătit.

Utilizarea laptelui: Înmuiați carnea în lapte cel puțin două ore. Înainte de a face asta, crestaţi carnea pentru ca laptele să pătrundă mai bine.

Tăiaţi carnea în bucăţi mici. Aveţi grijă să nu se usuce. 


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28