De ce să nu pui dulciurile de Crăciun în brad

foto: Freepik
foto: Freepik

Cât de bine este, de fapt, să pui bomboane și dulciuri de ciocolată în brad?

Există mai multe motive pentru care nu e recomandat să pui dulciuri în brad, potrivit celor mai mulți care au răspuns pe Reddit:

Atrage animalele: Dulciurile pot atrage insecte sau animale mici care pot intra în casă. Acestea pot să producă neplăceri sau pagube materiale.

Se pot topi: În special dacă bradul este în apropierea unei surse de căldură, cum ar fi caloriferul sau lumânările, sau ai instalații luminoase puternice dulciurile se pot topi, murdărind ramurile și podeaua.

Pericol pentru copii sau animale de companie: Dacă ai copii mici sau animale de companie în casă, dulciurile pot deveni o tentație irezistibilă pentru aceștia. Ingerarea accidentală a dulciurilor poate fi periculoasă sau toxică, mai ales pentru câini și pisici.

Dulciurile pot altera mirosul bradului: Aromele naturale ale bradului pot fi acoperite sau modificate de mirosul dulciurilor, reducând astfel experiența olfactivă plăcută.

Curățarea dificilă: După sărbători, înlăturarea dulciurilor lipite de crengile bradului poate fi dificilă, iar reziduurile pot rămâne în brad chiar și după ce decorul a fost înlăturat.

Americanii nu au acest obicei și chiar se declară mirați de europenii care pun dulciuri în brad:

@ajslambino Do you really hang chocolate from your Christmas tree in the UK? Why???? #christmas #christmastree #chocolate #tradition #why #fyp #uk #unitedkingdom #american #british #britishtradition #traditional #needanswers #ajslambino #tree #ornaments #cadbury ♬ original sound - AJ

În loc să folosești dulciuri, poți opta pentru alte ornamente tematice, lumini, globuri sau alte decorațiuni care să aducă frumusețe și atmosferă de poveste fără a să te expui la alte riscuri și neplăceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel