De ce e bine să dormi cu pisica

foto: Freepik
foto: Freepik

Iată de ce e chiar indicat să dormi cu un ghemotoc de blană lângă tine!

Există mai multe motive pentru care e bine să dormi cu pisica lângă tine, potrivit sleepfoundation.org:

Confort emotional: Pisicile sunt animale de companie iubitoare. Prezența unei pisici în pat poate oferi un sentiment de siguranță și confort emoțional. Atunci când simți că pisica doarme lângă tine, aceasta poate contribui la reducerea stresului și anxietății.

Calm și relaxare: Torsul liniștitor al pisicii care doarme și atingerea lor blândă a blănii pot avea un efect calmant asupra stării tale de spirit, facilitând astfel instalarea unui somn mai odihnitor.

Nu te mai simți singur: Dacă trăiești singur sau te simți stingher în timpul nopții, prezența unei pisici în pat poate aduce un sentiment de companie și alungă sentimentul de singurătate.

Căldura corpului: Pisicile emană căldură, iar asta poate contribui la menținerea unei temperaturi confortabile în pat. Acest aspect poate fi apreciat mai ales în nopțile reci.

Rutina și siguranță: Pisicile sunt animale de rutină, iar stabilirea unei rutine de somn împreună cu pisica ta poate contribui la un program de somn regulat și poate aduce un sentiment de siguranță pentru ambele părți.

Cu toate acestea, este important de știut că există și persoane care preferă să nu doarmă cu animalele de companie din motive de igienă sau pentru a evita potențialele tulburări de somn. Este o alegere personală și depinde de preferințele individuale și de relația pe care o ai cu animalul tău de companie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel