De ce a murit Astori - autopsie

Davide Astori, căpitanul echipei italiene de fotbal Fiorentina, a murit în urma unui stop cardiac, a indicat autopsia, informează agenţia ANSA, citată de presa internaţională.

Astori a decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică, la doar 31 de ani, în camera sa de hotel din Udine, unde Fiorentina urma să joace duminică în Serie A, cu formaţia locală Udinese, în etapa a 27-a din Serie A. Doi medici numiţi de procurorii din Udine pentru a efectua autopsia au afirmat că moartea fotbalistului 'este posibil să fi avut o origine bradicardică'. Bradicardia este denumirea dată scăderii frecvenţei cardiace.

[citeste si]

Procurorul Antonio De Nicolo a declarat într-o emisiune de televiziune că moartea lui Astori a fost una naturală şi că noi detalii vor fi disponibile după efectuarea analizelor de ţesuturi în următoarele 60 de zile. Înmormântarea fostului jucător va avea loc joi la bazilica Santa Croce din Florenţa. Primarul Florenţei, Dario Nardella, a cerut locuitorilor oraşului să păstreze un minut de reculegere în memoria lui Astori. Fiorentina, ca şi Cagliari, unde Astori şi-a făcut debutul în Serie A, au anunţat marţi că tricoul cu numărul 13, purtat de fostul fundaş internaţional la cele două cluburi, va fi retras.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel