Daniel Relenschi, primul pictor care a realizat un tablou 3D pe pânză

daniel relenchi
daniel relenchi

Singurul pictor din lume care a realizat un tablou pe pânză cu ajutorul tehnicii 3D este un român. Daniel Relenschi se poate lăuda cu această performanţă la doar 25 de ani. A făcut design vestimentar în câteva colecţii de succes, este un autodidact declarat, iar după terminarea Liceului Textil din Botoşani şi-a urmat pasiunea: pictura. Nu se consideră un produs al şcolii româneşti, dar ar putea deveni un reprezentant de seamă al României în următorii ani, mai ales că este şi un patriot convins.

Daniel Relenchi are 25 de ani, dar are deja la activ realizări demne de invidiat pentru orice artist. A deschis ochii direct pe pictură, pentru că şi mama lui a fost o pictoriţă de renume pe vremea comunismului,informează Antena 3.

A învăţat singur din cărţi, a moştenit talentul mamei şi a lucrat pentru designeri precum Irina Schroter sau Nanette Pârvu, iar din 2008 s-a dedicat total pasiunii pentru puictură. Pe lângă expoziţii de succes cu lucrările proprii, Daniel a realizat şi câteva reproduceri după operele lui Da Vinci. Acestea au atras atenţia unei familii de nobili din Germania care l-au chemat să lucreze acolo.

În ceea ce priveşte pictura 3D, Daniel a luat-o ca pe o provocare. Iluzia că obiectele reprezentate în pictură prind viaţă este rodul unor calcule matematice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel