Dacia Duster, nominalizată pentru Maşina anului 2011

Dacia Duster
Dacia Duster

Dacia Duster a fost nominalizată pentru a intra în competiţia Maşina anului 2011, alături de alte 40 de modele, precum Audi, Nissan, Volkswagen sau BMW.

Potrivit organizatorilor Car of the Year 2011, procesul de vot se va desfăşura în două etape, transmite Mediafax. Astfel, pe 2 noiembrie se va selecta lista scurtă a autovehiculelor finaliste, urmând să rămână numai şapte modele, pentru ca pe 29 noiembrie să fie anunţat câştigătorul.

Vehiculele candidate la Masina anului 2011 sunt prezente pe cinci sau mai multe pieţe europene sau urmează să fie comercializate în curând pe aceste pieţe, iar fiecare are un potenţial anual de vânzare de circa 5.000 de unităţi.

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea pe principalele pieţe din Europa, Magreb (Algeria si Maroc) şi Turcia, în versiunile 4x2 şi 4x4, începând cu sfârşitul lunii martie. Este pentru prima dată în istoria auto autohtonă când un mehicul românesc candidează la titlul "Maşina anului"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel