Cursuri ONLINE de dezvoltare personală prin actorie, pentru copii şi adulţi

În așteptarea momentului perfect pentru a mai demara un proiect, viața ni l-a scos în cale Teatrul de Artă București organizează cursuri de dezvoltare personală prin actorie, pentru copii și adulți, care vor fi desfășurate ONLINE (ZOOM app).

Împreună la distanță

Participanți de oriunde din România! #impreunaladistanta

„Dacă vrei să îți depășești limitele, dacă simți nevoia de libertate și de joc într-un mediu prietenos, dacă simți drag de întâlniri prețioase cu oameni, dacă vrei să te autodescoperi, dacă e mai comod să o faci în mediul tău de acasă, dacă până acum motivul a fost că nu poți ajunge la sala de cursuri din București, hai ONLINE alături de noi.

Clasele vor avea loc seara, pe categorii de vârstă (4-7 ani, 8-13 ani, 13-18 ani, ADULȚI), în format ONLINE (Zoom app).

TERMEN ÎNSCRIERE ADULȚI: 17 MAI 2020

TERMEN ÎNSCRIERE COPII: 12 MAI 2020


Pentru primele grupe, apoi înscrierile vor fi deschise permanent

Sunt aceleași cursuri pline de energie creatoare și folositoare, alături de echipa noastră talentată de actori și este o nouă oportunitate de a ne aduce din nou împreună, oriunde am fi.

Putem fi mai mulți, mai creativi, mai plini de încredere, mai pregătiți de drum, putem fi de oriunde, putem trece mai lin și mai bine peste această schimbare, putem să punem mai ușor și mai comod la valorificare beneficiile cu care se laudă clasele de actorie în dezvoltarea noastră.

Pentru a face metoda “împreună la distanță” mai captivantă și amuzantă, avem pregătite tot felul de surprize și provocări care să vă țină aproape și care vă vor face bucuroși ca ați ales să întoarceți în favoarea voastră ce părea împotrivă. Vă încurajăm să spuneți și altora! Ne vedem pe micile ecrane!” anunță Teatrul de Artă București într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel