Cupluri Insula Iubirii, nou sezon. Vor face faţă sau nu provocării supreme a relaţiei

Temptation Island – Insula iubirii a primit cu brațele deschise noi cupluri.

Cel mai nou sezon Temptation Island – Insula iubirii îi aduce în faţa telespectatorilor pe curajoşii pregătiţi să pornească în aventura vieţii lor, ştiind că doar cei care iubesc cu adevărat vor găsi calea înapoi spre partener. 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon. 

Cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase

Cristina (30 de ani), de profesie medic stomatolog şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii după o relaţie de 1 an şi 2 luni. Cuplu solid, cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol. Dacă vor face faţă sau nu provocării supreme a relaţiei lor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1. 

Cerasela (26 de ani), consultant fonduri europene şi Rareş (28 de ani), specialist IT aduc pe Insulă o poveste atipică, ce durează de aproape 2 ani. Cei doi s-au cunoscut online, atunci când sperau mai puţin, dar când aveau mai multă nevoie unul de altul. Fiecare simţea că e momentul să pună bazele unei relaţii serioase, iar decizia de a participa la acest show au luat-o împreună, însă mai mult pentru ca Cerasela să depăşească un bagaj emotional din trecut, care se reflectă însă în relaţia lor. 

Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) sunt împreună de mai bine de 4 ani şi au venit tocmai din Irlanda pentru a da cel mai dur test al relaţiei lor. După o cerere în căsătorie atipică, în două etape şi mai multe despărţiri şi împăcări, cei doi au decis că Insula este testul suprem care le va răspunde la întrebarea care îi macină cel mai des – “În ce direcţie se îndreaptă relaţia noastră?”. Totodată, au mărturisit încă de la casting că dacă vor pleca împreună de pe Insulă, vor încununa relaţia lor tumultuoasă cu o mult-aşteptată căsătorie.  

Priscilla (22 de ani), studentă la Medicină şi Bogdan (23 de ani), masterand în Managementul Afacerilor s-au înscris la cel mai fierbinte reality show din dorinţa de a vedea cât de solidă este relaţia lor. Tineri, la început de drum, dar împreună de mai bine de 2 ani, cei doi au mărturisit încă de la început că gelozia ei este cea care i-a determinat să participe la Insula Iubirii. Dacă vor reuşi sau nu să îl treacă, rămâne de văzut. 

Teodora (19 ani) şi Alexandru (31 de ani) formează un cuplu de aproape 1 an, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi profesional – el este magician pentru copii, iar ea asistenta lui. Singura pereche de pe Insulă care şi-a oficializat relaţia în faţa ofiţerului de Stare Civilă afirmă fără nicio temere: “Noi avem o relaţie perfectă!”. Totuşi, au ales provocarea supremă a unei relaţii – Insula Iubirii drept ultimul test înainte de a face marele pas – cununia religioasă. Ce concluzii vor trage după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în curând, la Antena 1. 

Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări - sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel