Cupa Coca-Cola: 493 de echipe luptă pentru un cantonament la Roma

Cupa Coca-Cola (2)
Cupa Coca-Cola (2)

Competiție acerbă în cea de-a treia ediție a Cupei Coca-Cola, cea mai mare competiţie de fotbal de sală pentru liceeni. Un număr record de 493 de echipe s-au înscris la start, tinerii participanți luptând pentru titlul de campioană națională la fotbal de sală, dar și pentru șansa de a câștiga un cantonament la Roma. 

Din cele 399 de echipe de băieţi şi 94 de echipe de fete din București și alte 33 judeţe din țară, care însumează aproape 6.000 de liceeni, înscriși la competiția din acest an a Cupei Coca-Cola, echipele câștigătoare - o echipă de fete şi una de băieţi - vor fi desemnate campioane naţionale la fotbal de sală și vor merge într-un cantonament la Roma, unde se vor antrena alături de profesionişti din lumea fotbalului.

Coca-Cola te trimite la CM din Brazilia

Nici suporterii nu au fost uitați, din moment ce, anul acesta, pasiunea lor va fi premiată, ca de altfel și eforturilor jucătorilor din teren.  Pe lângă cantonamentul la Roma, cea mai inspirată poveste care ilustrează pasiunea pentru fotbal va trimite un împătimit al sportului, cu vârsta cuprinsă între 13 și 16 ani, direct din curtea şcolii într-o tabără de fotbal în Brazilia și participarea la deschiderea oficială a Cupei Mondiale 2014. Până pe 16 martie, jucătorii înscriși în Cupa Coca-Cola sau simpli suporteri ai competiției  trebuie doar să își înscrie propria poveste despre pasiunea pentru fotbal în aplicația existentă pe pagina de Facebook a competiției și disponibilă la adresa http://on.fb.me/1isJCnM.

“Cupa Coca-Cola este un program pe care îl desfăşurăm atât pentru a promova un stil de viaţă sănătos, cât şi din dorința de a-i impulsiona pe tineri să persevereze în pasiunea lor pentru sport. Ne dorim ca premiile pe care le-am pregătit în a treia ediție a competiției să îi determine pe liceeni să dea tot ce e mai bun atât pe teren, cât și în afara lui”, declară Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager - România & Moldova.

În București, fluierul de start al meciului inaugural al celei de-a treia ediţii a Cupei Coca-Cola, disputat între echipele de fotbal de la Colegiul Tehnic Feroviar Mihai 1 şi Liceul Teoretic Marin Preda, a fost dat în prezenţa celui mai râvnit trofeu din lumea fotbalului: cel al Cupei Mondiale FIFA 2014.

Programul Cupei Coca-Cola 2014:

28 februarie - 11 aprilie: Faza locală

25 aprilie - 11 mai: Faza regională cu centre de joc la Iaşi, Arad, Târgu-Mureş şi Piteşti

23-25 mai: Faza finală, care va avea loc la Bucureşti.

Mai multe detalii despre programul competiţiei sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.cupacoca-cola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel