CUPA COCA-COLA 2015 - PROGRAM: ÎNSCRIERI până pe 31 ianuarie

Coca-Cola România a dat startul înscrierilor în Cupa Coca-Cola, cea mai importantă competiție de fotbal în sală pentru adolescenți. Liceele din toată țara îşi pot înscrie echipele de fete şi băieţi până pe data de 31 ianuarie în cursa pentru titlul de campioană naţională la fotbal în sală.

Ajunsă în acest an la a patra ediție, Cupa Coca-Cola este cea mai mare competiţie de fotbal în sală din România la nivel de liceu, menită să încurajeze tinerii să urmeze un stil de viaţă activ, atât la şcoală, cât şi în timpul liber.

Cum te poți înscrie

Pentru a intra în cea de-a patra ediție a competiţiei, profesorii coordonatori ai echipelor de fotbal trebuie să descarce formularul de înscriere și declarația pe propria răspundere disponibile pe site-ul oficial www.cupacocacola.ro. Odată completate şi semnate, formularul și declarația devin valide fie prin încărcarea lor pe site la secţiunea dedicată înscrierilor, fie prin scanarea şi trimiterea lor prin e-mail sau fax, la adresa [email protected], respectiv la numărul de fax 021.406.65.84. 

Marele premiu pentru învingători

"Meciurile de fotbal din curtea şcolii se trăiesc, de multe ori, cu aceeaşi intensitate şi emoţie ca cele de pe marile stadioane ale lumii. Ne dorim să încurajăm tinerii să îşi urmeze pasiunea, de aceea premiul de anul acesta pentru cele două echipe câştigătoare este un cantonament la un club profesionist de fotbal din Europa. Experienţele ediţiilor anterioare ale Cupei Coca-Cola ne-au arătat  că meciurile competiţiei reprezintă o miză în sine pentru liceeni - aceea de a se bucura de mișcare împreună cu prietenii", a declarat Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Coca-Cola România & Moldova.

Vezi și: Coca-Cola, campaniile care i-au SCHIMBAT pe români. Premii la Romanian Effie Awards 2014

Ediția anterioară a competiției a reunit la start un număr record de aproape 6.000 de liceeni reprezentând 493 de echipe din București și alte 33 de județe ale țării.

Cupa Coca-Cola este un program anual dezvoltat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naționale. Prin participarea la acest proiect, Coca-Cola România îşi respectă angajamentul de a promova un stil de viață activ în rândul consumatorilor săi, fiind un susţinător cu tradiţie al sportului de performanţă, dar şi al evenimentelor care încurajează implicarea fiecăruia dintre noi în activităţile fizice.

Terra Sport este sponsorul tehnic al Cupei Coca-Cola 2015.

Programul Cupei Coca-Cola 2015:

- 31 ianuarie, ora 14:00: Data limită pentru înscrieri

- 21 februarie - 10 aprilie: Faza locală a meciurilor

- 25 aprilie - 10 mai: Faza regională, cu centrele de desfășurare la Iaşi, Oradea, Târgu-Mureş şi Pitești.

- 24-26 mai: Faza finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel