Cum să foloseşti uscătorul de păr altfel decât ai făcut-o până acum

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Majoritatea dintre noi avem așa ceva în casă, mai ales doamnele care acordă o atenţie deosebită podoabei capilare. Însă, trebuie să știi că acest uscător de păr poate avea și alte utilizări. Iată ce mai poţi face cu el!

În primul rând, ar trebui să știi că feonul este util atunci când vrei să lărgeşti o pereche de pantofi de piele. Dacă îți sunt mici, încălță pantofii folosind și o pereche mai groasă de ciorapi, iar apoi poți utiliza feonul pentru a direcționa aerul cald în zona călcâiului. După aceea, fă câțiva pași prin casă și vei simţi diferenţa.

În cazul în care vrei să îți faci unghiile și nu crezi că vei fi gata la timp, uscătorul de păr îți poate veni în ajutor. După ce ți-ai făcut unghiile, folosește feonul pentru a le usca rapid și pentru a grăbi pregătirea.

Feonul poate fi util și atunci când vrei să cureți tastatură laptopului sau a calculatorului de praf. Desigur, înainte de toate ar trebui să te asiguri că folosești doar aerul rece și nu pe cel cald, pentru a nu deforma tastele.

Totodată, poți folosi uscătorul de păr și pentru a scăpă de cutele hainelor. Trebuie doar să umezesti zona afectată de cute folosind puțină apă și un pulverizator, iar apoi să folosești foenul pentru a rezolva problema.

Etichetele pot fi dezlipite foarte ușor dacă folosești aerul cald de la un feon. Dacă, spre exemplu, tocmai ai cumpărat un cadou pentru cineva și nu poți să scoți eticheta, foenul poate fi soluția pentru că va usca adezivul.

Feonul poate fi o soluție și atunci când vrei să cureți ceara căzută de la o lumânare. Odată încălzită, ceara se curăţă extrem de ușor, mai ales de pe mobila de lemn, ceea ce înseamnă că vei rezolva problema numaidecât.

Dacă ai copii și aceștia s-au jucat cu creioanele colorate pe pereți, află că poți utiliza uscătorul de păr pentru a curăta acele urme. Folosește feonul pentru a încălzi urmele de creion, iar apoi utilizând un burete și puțină apă cu detergent lichid de vase freacă suprafața murdară. Poți utiliza uscătorul și atunci când vrei să grăbești zvântarea peretelui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel