Cum poți slăbi făcând striptease

Carmen-Electa
Carmen-Electa

După ce actriţă americană Carmen Electra a declarat la BBC că secretul său pentru a se menţine în formă este striptease-ul, tot mai multe persoane au început să-l practice.

Electra a mărturisit de nenumărate ori că e practicantă de yoga şi de aerobic, dar nici unul dintre aceste lucruri nu îi aduce mai multe beneficii precum striptease-ul. Starului i-a plăcut întotdeauna să danseze, şi după atâţia ani de experienţă ca dansatoare, încă mai practică acest "sport".

"E distractiv să faci striptease, e genul de exercițiu care nu este plictisitor şi înveţi chiar noi mişcări de dans", a spus ea.

 “Striptease-ul este considerat un act incitant, dar care nu este vulgar. Cei care reuşesc să scape de inhibiţii şi să se simtă bine în pielea lor sunt cei mai buni la striptease. Totodată, scăpând de inhibiţii şi făcând striptease, nu numai că vei slăbi, dar vei căpăta încredere în tine şi te vei simţi sexy”, a declarat Electra. “Striptease-ul poate fi o plăcere atât pentru tine, cât şi pentru partener”, a mai adăugat actriţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel