EXCLUSIV  Cum a ajuns Liam Neeson pasager în trenul terorii

Liam Neeson (n.1952) familist convins atât în viața de zi cu zi, cât și în filme, este Michael, un fost polițist devenit agent de vânzări.

Din păcate pentru el, într-o singură zi, așa cum de altfel ni se poate întâmpla tuturor, viața îi ia o turnură dramatică și este concediat. Stresat de lipsa perspectivei financiară și aflat în trenul cu care făcea naveta spre casă, este angrenat într-un joc criminal, în care trebuie să descopere identitatea unui pasager din trenul cu care circula, fără să știe că identificarea lui ar fi dus la moartea respectivei persoane. Inițial motivat financiar exact într-un context în care avea mai mare nevoie de bani, fostul polițist face față unor situații teribile realizând treptat la ce s-a expus.

Pasager în trenul morții (The Commuter) în regia lui Jaume Collet-Serra, este un thriller (SUA) care a avut premiera în România în ianuarie 2018 și are o durată de 104 minute. Printre protagoniști, alături de Liam Neeson (celebru pentru Lista lui Schindler și alte câteva zeci de roluri importante) Vera Farmiga, Patrick Wilson și Sam Neill.

Irlandezul Liam Neeson, tată a doi copii, a fost căsătorit între 1994-2009 cu actrița britanică Natasha Richardson (1963-2009) care a decedat în 18 martie 2009, din cauza unuei accidentări la schi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel