EXCLUSIV  Croitoria Urbană, concept inedit pe piață. "Este tot ce ai nevoie"

Croitoria în stil comunist este astăzi un cadru demodat. Contextul urban, în continuă schimbare, impune pretenții și adaptare la contemporan. Din fericire, bucureștenii au rezolvare pentru această problemă: s-a deschis un nou concept de croitorie urbană, care face diferența din toate punctele de vedere.

Toți avem nevoie de serviciile unei croitorii, fie că este vorba de o mică ajustare, o reparație sau o ținută pe comandă. Însă croitoriile din mall-uri sunt foarte aglomerate, oferă servicii de o calitate uneori îndoielnică, iar croitoriile vechi nu mai sunt atât de atrăgătoare, în special datorită lipsei investițiilor și a condițiilor precare de igienă.

Le Couturier își propune să răspundă acestor nevoi ale publicului, fiind cel mai modern concept de croitorie din București, prin noua viziune pe care o aduce în atenție asupra a ceea ce înseamnă Croitorie Urbană.

Mersul la croitor redevine o activitate plăcută, datorită multiplelor avantaje: priceperea croitorilor, sfaturile sincere, atenția pentru detalii, un cadru premium. Croitorii moderni sunt specializați pe creații la comandă, ținute vestimentare pentru bărbați și creații unicat pentru femei. Le Couturier creează articole de home design, de la șervete, la lenjerii, cuverturi, draperii și perdele, uniforme.

Claudiu Hera este cel care a gândit conceptul și a pus bazele croitoriei moderne. Cu o experiență considerabilă în fashion, acesta a decis că este cerere pe piață și că trebuie să răspundă acesteia printr-un concept elegant.

"Un plus al Le Couturier, pe lângă materialele de calitate și creații "tailor made", este serviciul de consiliere vestimentară adecvată propriului stil de viață. Într-un oraș energic, în care imaginea contează, oferim o experiență plăcută la prețuri accesibile. Le Couturier-Croitorie Urbană este croitoria de care ai nevoie", a spus Claudiu Hera, proprietar Le Couturier, pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel