Cristina Deleanu: Mă cheamă Cristina şi sunt născută pe 22 decembrie. Nici nu putea fi o perioadă mai dragă pentru mine decât aceasta

cristina deleanu
cristina deleanu

Perioada cea mai dragă din an pentru mare actriţă Cristina Deleanu este perioada Crăciunului. Din motive personale. „Mă cheamă Cristina şi sunt născută pe 22 decembrie. Nici nu ar putea fi o perioadă din an care să îmi fie mai dragă decât aceasta“, spune Cristina Deleanu.

Gândindu-se la Crăciunul copilăriei, două imagini îi ies în evidenţă Cristinei Deleanu: zăpada şi bradul de Crăciun. „Îmi amintesc că în fiecare an de Crăciun era zăpadă. La fel, îmi aduc aminte cum, în fiecare an când mă trezeam în dimineaţa de Crăciun dădeam cu ochii de bradul împodobit de mama în noaptea dinainte. Bradul era cea mai mare bucurie a mea. Primeam şi cadouri câte o carte, hăinuţe, jucării, dar bradul era cea mai mare bucurie“, povesteşte Cristina Deleanu. Actriţa regretă acum liniştea adusă de Crăciun cu ani în urmă: „Pe vremea aceea, Crăciunul era o sărbătoare a liniştii, a meditaţiei, a apropierii de cei dragi. Nu exista obiceiul bezmetic însuşit în ultimii 20 de ani de a face mese nemaivăzute. Era o atmosferă liniştită, lumea nu alerga după chiolhanuri, ca acum. Era o atmosferă mai decentă, mai liniştită, mai intimă, mai sfântă, mai plină de respect decât în anii de acum. Lumea nu mai are timp, ori nu mai este obişnuită, să se oprească în fiecare zi să stea de vorbă cu propria persoană. Să se întrebe ce a făcut bun azi, ce a greşit, ce ar putea îndrepta“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel