Crăciunul aduce ultimele tendințe în fashion și muzică la București Mall

Cu ocazia sărbătorilor, centrul comercial se umple de vedete, concerte și brazi decorați de designeri într-un mod original, în ton cu ultimele tendințe.

Cu ocazia sărbătorilor, centrul comercial se umple de vedete, concerte și brazi decorați de designeri într-un mod original, în ton cu ultimele tendințe.

Începând cu 5 decembrie și până aproape de finalul lunii decembrie, primul centru comercial modern din România animă zilnic clienții cu ajutorul lui Moș Crăciun și al Christmas Girls, iar o Crăciuniță (MC Lala) și un DJ întregesc atmosfera festivă, accentuată de podoabele din turtă dulce, de bomboanele de brad și de mirosul de scorțișoară.

Vizitatorii vor fi întâmpinați cu un mix modern de colinde și se vor putea fotografia cu Moș Crăciun, care le va spune povești celor mici și celor mari și le va asculta dorințele. Mai mult, în fiecare weekend (între 12.00 și 14.00), juniorii vor avea la dispoziție ateliere de creație, în care pot realiza globuri și alte decorațiuni pentru împodobirea bradului de Crăciun. Cât despre adulți, Christmas Girls îi vor pune la curent cu ultimele noutăți legate de Marea Loterie și de Fidelicard. Tot în fiecare weekend din această perioadă, un cvartet și un cor de tenori vor susține concerte.

Pe 16 decembrie vine rândul creatorilor de modă să dea un nou look primului centru comercial modern din România. Nu vor face asta ca de obicei, "îmbrăcând" doamne și domnișoare, ci... brazi. Aceștia vor fi "în pas" cu moda exemplificând cele mai îndrăznețe și recente concepte de fashion, ce se regăsesc în colecțiile de sezon.

Odată ce cei șase designeri au dat un look de sezon centrului comercial, vedetele li se vor alătura clienților București Mall. Tonul îl dau Sylvia și DJ Rynno, care vor urca pe scenă pe 14 decembrie, începând cu ora 15.30. Pe 20 și 21 decembrie, de la ora 19.00, Emilia Musala, alături de două cântărețe, va încânta vizitatorii, iar, în Ajunul Crăciului, la aceeași oră, Ianna Novac și Bucharest Ladies Orchestra, formată din 26 de instrumentiste, vor susține un concert extraordinar la București Mall.

****

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piața prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza România, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial, și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro. Grupul continuă activ dezvoltarea unor proiecte de anvergură și extinderea platformei de servicii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel