Concurenții înscriși la MasterChef, supuși la probe de foc, din septembrie la PRO TV

Preselecțiile pentru noul sezon MasterChef au adunat câteva mii de participanți atât din țară, cât și români plecați prin alte colțuri ale lumii, precum Spania, Italia, Anglia, Belgia, Irlanda, Grecia și Republica Moldova. Cu toții s-au înscris în cea mai puternică competiție culinară din România, în speranța că vor reuși să câștige aprecierile juriului și să plece acasă cu marele premiu.

Preselecțiile pentru noul sezon MasterChef au adunat câteva mii de participanți atât din țară, cât și români plecați prin alte colțuri ale lumii, precum Spania, Italia, Anglia, Belgia, Irlanda, Grecia și Republica Moldova. Cu toții s-au înscris în cea mai puternică competiție culinară din România, în speranța că vor reuși să câștige aprecierile juriului și să plece acasă cu marele premiu.

Toamna aceasta telespectatorii vor urmări o emisiune de excepție, la care adrenalina va fi ingredientul de bază. Realizate în premieră într-un show culinar televizat, probele la care vor fi supuși participanții întrec orice așteptări, iar pentru a le face față, cei înscriși vor trebui să dea dovadă de înalte abilități culinare, să demonstreze că au un gust rafinat și că stăpânesc foarte bine tehnicile de execuție în bucătărie.  Astfel, probele solicitante vor reuși să-i surprindă atât pe cei intrați în competiție, cât și pe cei din fața televizoarelor.

"Suntem la al cincilea sezon, iar concurenții care s-au înscris la MasterChef nu încetează să mă uimească. Deși mi se pare, la fiecare început de competiție, că sunt pregătit pentru ce va urma, descopăr povești atât de puternice în spatele oamenilor cu pasiune enormă pentru gătit, încât mă impresionează mereu”, declară gazda show-ului, Răzvan Fodor.

S-a născut în nordul Moldovei și provine dintr-o familie numeroasă, fiind singura fată între trei băieți. Prima sa experiență în bucătărie a avut-o la vârsta de șapte ani, când rămasă singură acasă cu fratele ei, a gătit fursecuri atât de tari, încât nu au mai putut fi mâncate. Ea este una dintre concurentele pe care o vom vedea în următorul sezon MasterChef.  Astăzi, la cei 27 de ani ai săi, crede că meseria de bucătar este cea mai frumoasă din lume și speră să aducă multe zâmbete celor cărora le va găti. Și-a pus încrederea că MasterChef este experiența care îi va schimba viața.

Printre pretendenții la titlul MasterChef se află și un fost jucător de fotbal care a practicat acest sport timp de un deceniu și jumătate, de la vârsta de șapte ani. Acum, el deține propria firma de construcții și gătește din pasiune pentru familia și prietenii săi. Este hotărât să cucerească așteptările noului juriu format din Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA și Chef Adrian Hădean.

O altă concurentă MasterChef va atrage atenția nu doar prin pasiunea pentru gătit, cât și prin carisma sa. În perioada copilăriei și a adolescenței era o mare iubitoare de cărți și pasionată de pictură și desen, însă cu trecerea timpului a descoperit un nou hobby, acela de a găti. Plăcerea de a intra în bucătărie o asociază mereu cu o nouă experiență din care are de învățat. Deși a lucrat în Marketing și Comunicare, ea consideră că se exprimă cel mai bine prin ceea ce gătește, întrucât o face de peste 20 de ani.

Aceștia sunt doar o parte dintre iubitorii de bucătărie care au avut curajul să se înscrie în cel mai puternic show culinar. La MasterChef își găsesc locul toți cei care au în comun pasiunea pentru gastronomie, indiferent de vârstă, sex, studii sau meseria practicată și care sunt cu adevărat talentați.

MasterChef - Aprinde gustul competiţiei, numai la PRO TV!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel