Conan 3D a nimicit box office-ul românesc din weekend

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale verii, Conan 3D a reuşit să-i impresioneze pe fanii celui mai celebru barbar al tuturor timpurilor şi a fost vizionat în acest weekend de aproximativ 14.000 de spectatori.

Filmul, care îl aduce în rol principal pe Jason Momoa, a fost distribuit în România de MediaPro Distribution în 25 de cinematografe şi a surclasat comedia de succes "Sefi de coşmar", care a adus în faţa marilor ecrane aproape 10.000 de spectatori, în cea de-a doua săptămână de la lansare.

Pe locul trei în topul preferinţelor publicului s-a poziţionat comedia "Daca aş fi…tu?", care de asemenea a cumulat aproximativ 10.000 de spectatori în weekendul de lansare.

Conan 3D a fost filmat în decurs de 12 săptămâni la Nu Boyana Studios şi în diverse alte locuri din Bulgaria. Alături de o echipă formată uneori din 400 de oameni, scenograful Chris August a creat pentru revenirea cinematografică a legendarului barbar peste 600 de platouri de filmare diferite.

Din film nu lipsesc nici prezenţele româneşti, pe marile ecrane putând fi admirată într-o ipostază incendiară şi Alina Puşcău.

În prezent, Conan 3D poate fi urmărit în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Patria (Bucuresti), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Pheonix (Pascani) şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Citeşte şi:

Conan 3D, doar o palidă încercare de a copia originalul. Remake sau parodie a primului film?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel