EXCLUSIV  Codruţ Săvulescu, HUAWEI România: "Digitalizarea înseamnă trei lucruri, trei de O"

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Codruţ Săvulescu, senior solution manager al Huawei România, a spus care sunt cele trei lucruri de care o societate are nevoie pentru digitalizare de succes. 

Acesta a făcut declaraţiile în cadrul dezbaterii "Digitalizarea României, prioritate ZERO! Editia a II-a", organizată de DC MEDIA GROUP. 

"S-a vorbit foarte mult în perioada pandemică, care a fost un exerciţiu de supravieţuire, de locaţia în care se desfăşoară activitatea. Digitalizarea, pe lângă tehnologie, înseamnă trei lucruri. Să am acces de oriunde, oricând, la orice! Trei de O! 

Tehnologia mă ajută foarte tare în partea de oriunde şi oricând. La orice oră din zi şi din noapte pot intra într-o şedinţă, pot să accesez un site să plătesc ceva, pot să îmi accesez buletinul, etc. Dar, ca să am succes ca societate, trebuie să am şi acel orice. Orice-ul ţine şi de noi, oamenii, pentru că trebuie să aibă o anumită valoare de adevăr. Asta înseamnă că trebuie să am datele structurate care să reflecte realitatea. Realitatea este una singură. Virtualizarea realităţii e doar un concept. 

Practic, acest orice, alături de tehnologie, poate să îmi asigure succesul digitalizării într-o societate", a declarat Codruţ Săvulescu. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel