EXCLUSIV  Ciuvică - Chirieac, val de ironii despre protestul celor 4 care au speriat Cotroceniul: În loc să scrie "Domnule preşedinte, sunteţi minunat!", au scris ”nasoale”

sursa foto: USR, Facebook
sursa foto: USR, Facebook

"USR a băgat frica în oasele lui Iohannis" - a fost replica acidă a lui Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii Miercurea Neagră. Sarcasmul a fost la el acasă şi în această memorabilă ediţie!

Ca în fiecare miercuri, Chirieac, Tache şi Ciuvică s-au strâns pentru a comenta cele mai recente dar şi cele mai savuroase momente din lumea politică şi nu numai. Şi de această dată au curs ironiile în momentul în care s-a adus vorba de protestul USR la Palatul Cotroceni. 

Iată ce au discutat cei trei despre ”cei patru care au speriat Cotroceniul”: 

Mugur Ciuvică: După AUR, au protestat puternic USR cu "maşinili". Au fost 4 oameni! AUR măcar au fost 4000, ăştia au fost 4 care au venit cu o maşină la Cotroceni, au întins un banner în care îl porcăiau puţin pe Iohannis, au stat cinci minute, au făcut filmuleţe de pus pe Facebook, au strâns bannerul, s-au urcat în maşină şi au plecat acasă. Ăsta fiind un meeting anunţat de ei pe Facebook! USR a mobilizat ăştia 4 oameni de au băgat frica în oasele domnului Iohannis! Asta mi se pare o evaluare corectă a forţei politice a unui partid practic mort.

Bogdan Chirieac (intervenție ironică, de la USR Pluș): Domnule Ciuvică, ce nu înţelegeţi dumneavoastră este că am fost 4 oameni acolo cu bannerul dar sute de mii, dacă nu milioane, erau alături de "noi" pe reţelele sociale. Asta-i forţa "noastră"!

Mugur Ciuvică: Daa... duduiau reţelele!

Bogdan Chirieac: Nu mai încăpeau biţii pe cablul de fibră optică!

Mugur Ciuvică: Să ştiţi că şi diaspora şi traficul vi le-au luat AUR, Practic, v-au lăsat cu reţeaua goală!

Bogdan Chirieac: Eu înţeleg supărarea domnului Ciuvică. L-au deranjat din vacanţă pe domnul Iohannis cu protestul ăsta uriaş de 4 persoane şi, în loc să scrie - "Domnule preşedinte, sunteţi minunat!"- cum normal trebuia să zică bannerul, înţeleg că au scris "nasoale".  

Mugur Ciuvică: Cum să anunţi un protest în online şi vin 4 oameni cu o maşină, scot bannerul, îşi fac poze şi pleacă?! 

Diana Tache: S-a speriat atât de tare domnul Iohannis plecat în concediu încât a convocat şedinţa de CSAT tocmai în aprilie sau nu ştiu când... de Paşti!

Mugur Ciuvică: Poate nu chiar în aprilie, dar peste vreo două săptămâni!

Diana Tache: Ce-a zis? Dacă cumva se întâmplă ceva şi rămân blocat prin plecările mele, să mă anunţe cineva că-n două săptămâni avem CSAT, pentru că treaba-i groasă, lucrurile sunt importante! Şi de frică s-a organizat şi s-a decis. 

Fireşte, ironiile au continuat să vină una după alta astfel că, pe timpul discuţiei, în platoul DCNews s-au auzit permanent râsul şi glumele celor trei.

Reamintim că mai mulți membri USR au organizat vineri dimineață un protest în fața Administrației Prezidențiale din București, reclamând ”mușamalizarea unei achiziții cu dedicație” de 600 de BMW-uri de la cel invocat a fi ”prietenul” președintelui Klaus Iohannis, pentru Poliția Română, potrivit unui comunicat al USR. Președintele USR Cătălin Drulă a făcut mai multe sesizări în cazul acestei achiziții către Parchetul European, OLAF, Unitatea de audit a DG Regio, Curtea de Conturi, Autoritatea de Audit și Organismul Intermediar Transporturi (MTI).

Dialogul absolut delicios al celor trei, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel