CExN PSD. Adrian Țuțuianu, exclus. Primele declarații

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu a fost exclus din PSD. 

”Nu mi-am propus niciodată să ascund lucruri care nu merg, am avut nemulțumiri legate de programul de guvernare în general, am fost multe nemulțumiri legat de ceea ce am promis dâmbovițenilor și nu am reușit să facem în acești doi ani de guvernare, cred că partidul se îndreaptă într-o direcție greșită și un vot nu înseamnă că cei care au pierdut nu au avut dreptate. Rămâne ca timpul să arate că noi am avut dreptate sau cei care au votat astăzi pentru excluderea noastră.” a spus Adrian Țuțuianu. 

Va contesta

Fostul lider al PSD Dâmbovița a spus că va contesta decizia de excludere: ”Sunt căile statutare, Comisia de Etică, Congres și, potrivit deciziei CCR, în justiție”. 

”Decizia nu o iau singur, am să mă consult cu colegii mei din PSD Dâmbovița, consilieri locali, consilieri județeni, oameni care mi-au fost alături, primari, pentru că sunt foarte mulți și sunt convins că își pun foarte multe întrebări și voi decide ce avem de făcut în continuare” a mai spus Țuțuianu. 

El a adăugat că ”două lucruri vreau să fie foarte clare: a vorbi despre problemele unui partid nu înseamnă a fi împotriva partidului. Nici eu, nici altcineva din grupul de contestatari nu am sprijinit vreo acțiune împotriva PSD. Sunt astăzi la exact 20 de ani de când am intrat în PSD, am intrat în noiembrie 1998. Iată că după 20 de ani s-au găsit niște colegi să-mi spună că n-aș fi servit corespunzător interesele acestui partid”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel