Cel mai tânăr miliardar din lume are 18 ani și o avere uriașă

Foto: captură video
Foto: captură video

Clemente Del Vecchio a devenit, la doar 18 ani, cel mai tânăr miliardar din lume. 

Potrivit relatărilor din The Sun, un adolescent de 18 ani a reușit să devină cel mai tânăr miliardar din lume. Iată cine este bărbatul și cum a obținut renumele. Din primele informații, adolescentul este fiul cel mic al miliardarului Leonardo Del Vecchio, mai exact, al fondatorului Luxottica, care a decedat în luna iunie a anului 2022, la vârsta de 87 ani.

Cum a intrat în posesia averii

Leonardo Del Vecchio s-a născut la Milano în 1935 și a fost crescut și îngrijit de soții Martinitts, după ce și-a pierdut tatăl. Miliardarul a avut șase copii din cele două relații. Claudio, Paola și Marisa sunt născuți din prima căsătorie cu Luciana Nervo. Totodată, Nicoleta, Luca și Clemente s-au născut în urma relației cu Sabina Grossi, care de altfel, este fostul manager la Luxottica.

După moartea tatălui, tânărul a obținut o avere netă de 3.5 miliarde de dolari drept moștenire, adică un pachet de 25% din holdingul lui Leonardo Del Vecchio. Așadar, după ce a moștenit suma uriașă din averea tatălui, Clemente a devenit cel mai tânăr miliardar din lume, la vârsta de doar 18 ani.

Clemente nu este singurul adolescent care a reușit să obțină renumele de „cel mai tânăr miliardar din lume”. În urmă cu doi ani, Kevin David Lehmann ocupa această poziție, la vârsta de 18 ani. Tânărul din Germania a obținut o avere de 3.3 miliarde de dolari, de la tatăl său, Guenther Lehmann. Concret, Kevin a dobândit mai multe acțiuni ale lanțului de farmacii germane dm-drogerie market.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel