Cel mai prost film din 2017

Will Smith în rolul principal din Collateral Beauty
Will Smith în rolul principal din Collateral Beauty

Ca la fiecare început de an, se anunță cele mai bune producții cinematografice ale anului precedent, iar cele mai slabe beneficiază de asemenea de atenție. Un film cu Will Smith în rolul principal se află în capul listei, în ceea ce privește cele mai proaste filme ale anului 2017.

O serie de review-uri negative la filmul Bright, o producţie Netflix, plasează SF-ul în fruntea unui clasament al celor mai slabe filme ale anului.

Filmul este un thriller polițist, doar că este plasat într-un univers alternativ unde coexistă oameni, orci, elfi și zâne. O patrulă de rutină a personajului lui Will Smith îl face să descopere un „fapt întunecat”, ce-i va schimba viitorul.

Bright este filmul din 2017 pentru care reacţiile critice au fost foarte acide (unele îl descriau drept "de neurmărit"). 

Bright, o nouă felie de iad

Publicaţia IndieWire scrie că „există filme plicticoase, există filme proaste şi există Bright. O nouă felie de iad care reprezintă atât pentru scenarist (autorul lui Victor Frankenstein), cât şi pentru regizor câte un record negativ, unul care marchează un minim pentru fiecare în parte - un chin banal şi fără ieşire, care face ca greşelile trecutului să pară mărunte..."

Netflix ar fi plătit, conform Business Insider, 90 de milioane de dolari pentru producția filmului, notează Cinemagia.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel