Ceartă între liderii protestatarilor. Șoșoacă, acuzații de DETURNARE după gestul lui Diplan: Nu se face așa ceva

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Senatoarea Diana Șoșoacă face acuzații de deturnare după gestul făcut de Pompiliu Diplan.

Diana Șoșoacă și alte câteva personaje vocale din perioada protestelor anti-restricții au comentat, într-un videoclip publicat pe Facebook, mobilizarea și comportamentul protestatarilor, iar senatoarea s-a arătat deranjată de faptul că săptămâna trecută protestul ar fi fost "deturnat" de un Pompiliu Diplan (vicepreședinte al Coaliției STOP 5G), care a dus câteva zeci de protestatari în fața Ambasadei Rusiei unde au afișat un banner cu "masacrul de la Fântâna Albă".

"În calitate de senator, mi-am cerut scuze Ambasadei Rusiei față de jignirile aduse de anumite persoane. Nu ai dreptul să declanșezi un conflict diplomatic din care noi putem ieși terfeliți într-un hal fără de hal. Ce căuta mitingul care e împotriva restricțiilor pandemice să ni se deturneze către stricarea unor relații diplomatice și așa precare cu vecinii. Au fost foarte mulți oameni acolo duși de Diplan", a spus Diana Șoșoacă. 

Diana Șoșoacă spune că a cerut iertare Ambasadei Rusiei a doua zi după aceste evenimente

 

"Băi, nu se face așa ceva. Suntem inculți din punct de vedere juridic și diplomatic. Unde ne sunt diplomații de excepție pe care îi aveam? Să fiu singurul senator care să-și ceară iertare, scuze pentru un anumit comportament injurios?", a completat ea, citează digi24.ro

Totul vine după ce joi trecută, Pompiliu Diplan, alături de alți protestatari, s-au dus în faţa sediului Ambasadei Federaţiei Ruse, unde au afişat un banner pe care se putea citi: "1 aprilie 1941, 80 ani de la masacrul împotriva românilor care se întorceau acasă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel