Ce spune gura lumii despre nunta lui Borcea - VIDEO

nuntafinal_82356500
nuntafinal_82356500

Degeaba s-a chinuit proaspăta soţie a lui Cristi Borcea să-şi aleagă o rochie specială, oamenii veniţi gură cască la eveniment nici nu au observat-o. Ba mai mult, îi poartă pică noii soţii pentru că a stricat casa preşedintelui executiv al Dinamo care are trei copii cu Mihaela. Cât despre nuntă - a fost una prea pompoasă pentru vremurile pe care le trăim, spun oamenii din Pipera.

Părinții Alinei Vidican nu au dorit să participe la cununia religioasă a fiicei lor, aceștie nefiind de cord cu această legătură. Abia spre seară, părinții s-au înduplecat și au participat la petrecere.

"În special naşii ne-au plăcut. Mireasa nu, că a stricat casa la familie cu trei copii. Nu e frumoasă, că nu mi-a făcut plăcere să o văd", spune o femeie.

"Borcea e la a doua căsătorie nu-şi are rost. Trebuia să-şi ia unul mai tânăr. Dacă se iubesc? Nu există aşa ceva. Aici în joc sunt banii", spune o alta, la fel de cârcotaşă.

Fastul nu i-a fost pe plac nici măcar Regelui Cioabă care, invitat la Realitatea TV, a comentat evenimentul: "Pe mine personal nu mă impresionează pentru că, dacă era la prima nuntă, credeam că e ceva, dar a doua oară nu avea sens să facă aşa tămbălău", spune el.

"Eu găsesc că e o sfidare, din păcate", a spus şi fostul ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu.

Ceva mai grăitor, aşa cum era de aşteptat, a fost însă preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, care a completat tabloul critic. "Mai urât ca dictatura comunistă, decât cea fascistă... Mai urâtă e dictatura neamului prost. Ce fac e kitsch ce fac ei acolo", a spus Vadim Tudor.

Pentru această nuntă, soţii Borcea spun că au cheltuit un milion de euro, scrie realitatea.net.

Citeşte şi:

Alina Vidican, rochie de 20.000 de euro, adusă cu avionul privat de la Beirut

Din culisele nunţii lui Borcea. Majoritatea invitaților au plecat la volanul propriilor autoturisme după o noapte de chef, fără ca Poliția să intervină – VIDEO

Vezi aici cât a încasat bucătarul care a creat festinul culinar de la nunta lui Borcea

Cum şi-a petrecut Mihaela, fosta soție a lui Borcea, ziua în care fostul soţ îi jura Alinei Vidican credinţă la altar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel