Ce servitori îi mai trebuie Domnului Barna, în afară de ridicătorul de ochelari

Dan Barna, criticat din toate părţile pentru faza cu ochelarii
Dan Barna, criticat din toate părţile pentru faza cu ochelarii

N-a avut decât cu ochiul, ori cu mâna semn a face, domnul Barna, că un angajat plătit ”din banii noștri”, s-a și repezit să-i adune ochelarii de pe jos. 

De fapt, nici nu a făcut Cavalerul Reformă cu mâna, o jupâneasă s-a îngrijit de nevoile stăpânului, chemând ”feciorul”  să execute cerința, rezolvând problema, cum se spune la școala online. Vicepremierul nu a trebuit să întrerupă niciun moment lupta sa neobosită cu PSD.

Tocmai de aceea, spun și scriu: lupta cu PSD nu se oprește niciodată, osteneala apostolului Barna pe calea adevărului și mântuirii nu are sfârșit, nu ia pauze.

De aceea, Serviciul de protocol al Camerei ar trebui să aibă la îndemână și alți servitori pentru stăpân. Cum s-ar spune, în vremurile moderne, nevoile dlui Barna creează noi oportunități de angajare. Noi job-uri apar, iată, în societatea progresistă, digitală firește, fiindcă în majoritatea timpului servanții lui Barna își vor folosi degetele. Doar dacă nu vrei să te reinventezi, să te perfecționezi în aceste domenii de frontieră, nu găsești de lucru, rămâi un parazit dus în spinare de antreprenorii din USR-PLUS.

Iată doar câteva profesii emergente în domeniu:

-ridicător de ochelari, cum s-a văzut.

-tăietor de friptură vegetală bio (când dl Macron a semnat Green Deal, dl Barna a făcut legământ în spital, că nu vrea catedrale, să nu mai mănânce vițel, animal ce are o amprentă de carbon mai mare decât soia).

-scărpinător de ureche, cu supra-specializarea ureche stângă sau ureche dreaptă.

-legător de șiret (dl Barna vrea să facă economii la buget, să facă mai suplu aparatul de stat, așa că acest post este unul pe durată determinată, până își va achiziționa șeful pantofi cu arici).

-ștergător de...de ce-o fi nevoie, nu asta e problema. Întrebarea este cu ce? Cu hârtie reciclată, cum ne cere Inspectorul pădurii. Iar în acest caz cred că va fi hârtia reciclată din sutele de foi ale Planului de reziliență pe care îl va aduce dl Ghinea de la Bruxelles, după ce un servitor al Ursulei von der Leyen o să-i dea cu el în cap.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel