Ce se întâmplă cu oamenii care folosesc gadgeturi în timp ce mănâncă

on_the_phone_550x405_04157900
on_the_phone_550x405_04157900

Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că oamenii care folosesc telefonul mobil sau tableta în timp ce mănâncă, ar trebui să renunțe cât mai curând la acest obicei pentru că este foarte dăunător.

În familiile în care se folosesc dispozitive electronice, copiii consumă alimente mai nesănătoase decât cei care nu se delectează pe gadgeturi. Primii menționați nu mănâncă fructe și nici legume și aleg să bea sucuri carbogazoase, scrie 20minutos.es.

Experții spun că la ore mesei, oamenii nu ar trebui să facă altceva decât să mănânce și să se bucure de bucatele gustoase. Din păcate, oamenii tind spre idealul de a face mai multe lucruri în același timp, chiar și dacă acest obicei poate dăuna grav sănătății. De exemplu, să mâncăm și să ne uităm la televizor, să mâncăm și să trimitem mesaje. Aceste lucruri nu au nicio legătură cu o alimentație corectă.

Concluzia studiului realizat în SUA este următoarea: În cazul familiilor în care părinții le dau voie copiilor să se joace pe telefonul mobil sau pe tabletă în timp ce mănâncă, vorbim despre o alimentație nesănătoasă, comparativ cu cei care folosesc aceste mijloace de distracție în oricare alt moment al zilei

De asemenea, experții mai spun că numărul fetelor care folosesc gadgeturi la ora mesei este mult mai mare comparativ cu numărul băieților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel