Ce înseamnă când un câine se așează în locul tău când te ridici

Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când un câine se așează în locul tău când te ridici? Iată răspunsul!

Un câine care îți ia locul când te ridici îți arată afecțiunea și dorința de a fi aproape de tine. De asemenea, poate fi un semn că patrupedul simte nevoia să protejeze locul pentru stăpânul său.

Iată o explicație mai detaliată a celor două semnificații posibile ale comportamentului câinelui:

Afecțiunea

Câinii sunt animale care au nevoie de apropiere fizică și de atenția stăpânului lor. Când un câine îți ia locul când te ridici, acesta își manifestă dorința de a fi aproape de tine. Acesta este un semn că patrupedul te iubește și că se simte confortabil în prezența ta.

 

3. -imagine fara descriere- (caine-4_30226200.jpg)

 

Protecția

Câinii sunt animale care își protejează stăpânii și resursele lor. Când un câine îți ia locul când te ridici, acesta poate fi un semn că simte nevoia să protejeze locul pentru stăpânul său. Acest lucru este mai probabil să se întâmple dacă animalul este o rasă de câine de pază.

Desigur, semnificația exactă a comportamentului câinelui poate varia în funcție de fiecare animal în parte. Dacă ești îngrijorat de comportamentul câinelui tău, este recomandat să consulți un specialist în comportamentul animalelor.

 

2. -imagine fara descriere- (caine-2_39416700.jpg)

 

 

Peter Neville, un expert în comportamentul animalelor, a spus că animalele își aleg pozițiile de dormit pentru a se simți în siguranță și confortabil în prezența stăpânului lor.

Dacă animalul se strecoară lângă genunchii stăpânului atunci când acesta doarme pe o parte, atunci este fericit să lase toată responsabilitatea pe umerii stăpânului, ca atunci când era pui.

Un câine care doarme sub plapumă este în căutarea de confort și apropiere.

Un câine care îți ia locul când te ridici îți arată afecțiunea și dorința de a fi aproape de tine.

 

VEZI ȘI: Așa arată fericirea! Reacția adorabilă a unui cățel care își revede stăpâna după o săptămână - https://www.dcnews.ro/asa-arata-fericirea-reactia-adorabila-a-unui-catel-care-isi-revede-stapana-dupa-o-saptamana_938431.html

 

VEZI ȘI: Reacția uimitoare a unui câine care își vede stăpânul sărind în apă - https://www.dcnews.ro/reactia-uimitoare-a-unui-caine-care-isi-vede-stapanul-sarind-in-apa_938570.html

4. -imagine fara descriere- (caine-5_55478100.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel