Ce-i reproșează primarii argeșeni lui Blaga. Ce s-a discutat la BPJ

Președintele PDL, Vasile Blaga, a susținut la ultima întâlnire cu primarii demisionari din Argeș că nu înțelege supărarea acestora, chiar dacă edilii spun că tot acest conflict a fost determinat de impunerea lui Cătălin Teodorescu ca interimar la organizaţia de Piteşti.

Potrivit argeșenii.ro, Vasile  Blaga și-a menținut poziția ultima ședință a Biroului Permanent Judeţean al PDL, din 21.07.2013. "Eu nu am impus niciodată pe nimeni la conducerea unei organizaţii. Cătălin Teodorescu ar fi putut să câştige în alegeri conducerea Organizaţiei PDL Piteşti", spunea Blaga, în timp ce Gheorghe Flutur a venit cu această propunere.

 www.argesenii.ro a intrat în posesia procesului verbal de la şedinţa BPJ al PDL Argeş din data de 21 iulie, unde pe ordinea de zi a fost propunerea lui Gheorghe Flutur de a suspenda alegerile pentru funcţia de Preşedinte al PDL Piteşti, şi numirea pe această funcţie, ca interimar, a lui Cătălin Teodorescu, propunere care a încins spiritele.

 Mircea Andrei a declarat că   în ultimele două săptămâni Gheorghe Flutur l-a terorizat cu telefoanele pentru a-l numi pe Robert Ion ca preşedinte la tineret, iar pe Cătălin Teodorescu să-l numească interimar la Piteşti, fără aprobarea Biroului Permanent Judeţean Argeş. "Sunt neplăcut surprins că numirea unui apropiat al lui Cătălin Teodorescu în funcţia de preşedinte al organizaţiei de tineret a PDL Piteşti a ajuns o problemă acută a conducerii centrale a PDL, respectiv a lui Gheorghe Flutur şi Vasile Blaga. Totodată, vreau să mă scuz în faţa BPJ-ului pentru eventualitatea că va trebui să îl numesc pe Cătălin Teodorescu ca interimar la Piteşti, chiar împotriva votului BPJ", spunând că presiunile de la centru sunt foarte mari.

Aceste ultime cuvinte ale lui Mircea Andrei au dat foc primarilor, aceştia ridicându-se unul câte unul şi anunţând că în aceste condiţii ei nu mai muncesc pentru partid şi îşi vor da demisia din toate funcţiile.

În urma aceste ședințe, toţi primarii prezenţi, cu excepţia lui Năstase Florian Liviu, primarul comunei Căteasca, şi-au depus demisia din toate funcţiile politice, mai scrie sura amintită.

       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel