Ce ascund copiii perfect sănătoși. Despre ce boală este vorba

Chiar și copiii care par perfect sănătoși pot suferi de maladii care le pot pune viața în pericol.

Și pentru că diagnosticarea este foarte importantă, a fost desfășurată o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui ecocardiograf care va fi donat la Spitalul Marie Curie.

Prima gală a evenimentului caritabil Little Stars s-a desfășurat în seara zilei de 28 noiembrie 2013, la sediul Forza Rossa (showroom-ul Ferrari), precum și în Clubul Proprietarilor Ferrari. Oameni importanți din zona politică și de business s-au întâlnit joi seară pentru a-și uni forțele și a duce mai departe campania de diagnosticare corectă și din timp a copiilor cu probleme cardiace congenitale.

Conceptul evenimentului – “Ce vrei să te faci când vei fi mare?”

Toți copiii au dorințe și vor – atunci când vor fi mari – să devină doctori remarcabili, artiști senzaționali, avocați de elită, cei mai grozavi pianiști ai planetei, pompieri, astronauți, inventatori și oameni de știință care vor revoluționa domeniile în care vor activa… Și să nu uităm că un om puternic se naște dintr-un copil fericit, cu zâmbetul pe buze și sănătos.

De ce este nevoie de un ecocardiograf

Scopul primei ediții a fost acela de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui ecocardiograf, pe care Forza Rossa îl va dona Spitalului Marie Curie. Astfel, orice copil din România poate beneficia de un control cardiologic gratuit. 

"După ce acest aparat va ajunge la spital, rugăm părinții copiilor să-i ducă la analize... copii care par că sunt perfect sănătoși pot avea o maladie congenitală. Ea nu se descoperă decât cu acea analiză simplă, dar le poate salva viața", a declarat Camelia Bazac.

La evenimentul de joi seara, susținătorii proiectului au participat la o licitație de obiecte de artă (printre care și un tablou semnat Tonitza), precum și obiecte din colecția Memorabilia Formula 1.

Acest proiect este primul dintr-o serie care va susține campania de prevenție la nivel național.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel