Ce a descoperit o femeie în pomul de Crăciun. Animalul era ascuns printre ramuri

captură Tik Tok
captură Tik Tok

Niciodată nu știi ce se poate ascunde în bradul de Crăciun!

O femeie a avut parte de o surpriză neașteptată după ce a decorat bradul de Crăciun. În timp ce se afla pe canapea, a auzit sunete venind din colțul camerei unde avea instalat pomul de Crăciun. Deși inițial a crezut că pisica ei face gălăgie, când a descoperit ce creatură se ascunde printre globulețe, a încremenit.

Într-un clip distribuit pe platforma TikTok femeia a dezvăluit momentul în care a descoperit un oposum ascuns în bradul artificial decorat pentru Crăciun. Creatura poate fi observată în imagini, ghemuită printre ramuri, înconjurată de globulețe, beteală și luminițe. „Nu înțeleg cum a intrat în casa mea”, a scris femeia în descrierea videoclipului. „Sunt literalmente speriată acum. N-am idee cum a intrat acest oposum în casa mea și cum s-a urcat în copac, dar nu mă lasă să-l iau de acolo. Nu știu cum a ajuns aici, pentru că nu las ușile deschise. Să mă ajute cineva!” -  a mai postat aceasta.

@brettbratt359

I don’t understand how this thing is in my house right now.

♬ original sound - Brett

Femeia spune că a descoperit animalul în timp ce stătea pe canapea și se relaxa. „Am trei câini și o pisică și m-am gândit că ar putea fi unul din ei acolo sus. Apoi am auzit sunete ciudate și m-am ridicat să văd, crezând că pisica mea a rămas blocată. Dar apoi am văzut-o pe pervazul ferestrei, dormind. În timp ce mă uitam în jur, am văzut acest șobolan mare, cu aspect alungit și am fost șocată. Nu știam ce este”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel