Cât costă să te echipezi complet de la teleshopping

Adriana Bahmuțeanu Dry Cooker
Adriana Bahmuțeanu Dry Cooker

Spoturile publicitare cu produse miraculoase "ne ating" pe toți mai devreme sau mai târziu. Fluturașii în stomac se simt de la mâncarea bună, gătită în Dry Cooker, iar spatele nu ne doare dacă folosim minunea Kosmodisk. Cât ar costa să avem toate produsele prezentate la teleshopping: bocanci, cuțite, mopuri, aparate de umidificare a aerului, perne și saltele minune? Pentru cei care dau sute de euro la o cină într-un restaurant de fițe coșul cu ”minuni” de la teleshopping este surprinzător de accesibil. Alții se vor speria, căci trusoul achiziționat prin teleshopping face cât avansul la o mașină nouă: 12.000 de lei. Sau zece luni în care salariul s-ar duce integral pe tigăi, saltele și prosoape.

Dormitorul - 3.555 de lei

Începem cu dormitorul. Miraculoasele saltele Dormeo ne costă 1.449 de lei.

La pernele Dormeo avem parte de o ofertă INCREDIBILĂ!!! Doar 179 de lei pentru o pernă. Astfel că, pentru două perne vom plăti - ATENȚIE!!! - numai 358 de lei, în loc de 640 de lei. Bla, bla, bla, știți povestea. La lenjeria Dormeo Ellipse adăugăm o cuvertură Dormeo Ellipse, și  o pilotă Dormeo Down. Totalul 3.555 lei.

Baia - 1.198 de lei

Ieșim din dormitor și ne mutăm în baie. Patru prosoape Dormeo Summer, două prosoape Dormeo Baby - model girafă,  patru perechi de papuci și un cântar Dormeo Ego la 79 de lei, plus un aparat Dormeo Fresh, care umidifică și purifică aerul, elimină mirosurile neplăcute și - ATENȚIE!!! - poate fi folosit chiar și pe post de veioză sau lampă ambientală cu lumină reglabilă. Face fix 1.198 lei.

Paradisul Dry Cooker: Bucătăria - 1.623 de lei

Lăsăm dormitorul și baia, și ne mutăm în bucătărie, ca să "dărâmăm munții". Cea mai importantă piesă pentru bucătărie este, fără îndoială, magica tigaie Dry Cooker. Două, la 199 de lei.  Dar oricât ar fi de magică și de incredibilă, nici măcar Dry Cooker nu le poate face pe toate în bucătărie. Așa că adăugăm și tigaia pentru opt tipuri de gătit, 8 în 1 Gourmet Cooker, la 449 de lei. Mai luăm o cafetieră, două tăvi pentru pizza și tava ceramic Roaster Prima+. Plus setul de cuțite Miracle Blade World Class și un set de veselă Porcelain Vita 24 de piese, la prețul de 199 de lei. Total 1.623 lei.

Sănătatea - 2.725 de lei

Așa cum am spus, ținem la sănătatea noastră, astfel că trebuie să facem mișcare. Ne luăm o bandă de alergare Treadmill Italia, redusă de la 2.499 de lei, la 1.990 de lei. Și pentru că veni vorba de sănătate, cum era să trecem peste MIRACULOSUL, UIMITORUL, MINUNATUL Kosmodisk? Pentru că suntem din nou incredibil de norocoși, avem parte de încă o SUPER-OFERTĂ, DE NEREFUZAT ȘI DE NERATAT: Kosmodisk Classic Set + Cărucior de cumpărături Dormeo Go la numai 288 de lei, reduse de la 437 de lei.

Curățenia - 1.427 lei, încălțămintea - 1.472

Curățenia începe cu mopul Shark Steam Pocket, de 499 de lei și cu aspiratorul Shark Navigator Lift-Away, de 849 de lei. Bonus, luăm și rola Stchicky, care curăță orice, oriunde, oricând, oricum, și costă numai 79 de lei. Am făcut și curat, astfel că putem ieși la o plimbare. Iar pentru ca plimbarea să fie cât se poate de relaxantă, avem nevoie de cea mai bună încălțăminte.

Alegem două perechi de Teniși Walkmaxx, pentru care vom plăti numai 258 de lei. O pereche de mocasini ne costă 249 de lei, pantofii de alergat - 259 de lei, iar papucii de piele - doar 149 de lei. Mai comandăm adidași Walkmaxx Fitness, pentru sport, sandale cu cristale, la 179 de lei și bocanci . Total, 1472 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel