Căsătoriile din criza Covid-19: Cum spun mirii „DA!”, prin Zoom

Fotografie făcută de Lisa Kabouridis și Graeme Blackett
Fotografie făcută de Lisa Kabouridis și Graeme Blackett

În ciuda distanțării sociale forțată de pandemia Covid-19, oamenii continuă să-și depună jurămintele pe Internet.

În ciuda distanțării sociale forțată de pandemia Covid-19, oamenii continuă să-și depună jurămintele pe Internet, conform The Verge.

Ziua pe care Lisa Kabouridis o aștepta de când era copil a sosit, însă ghinionul a făcut ca nunta sa să pice în criza provocată de coronavirus. Cum nu a putut fi anulată, Lisa și-a luat inima în dinți și a pășit spre altar, unde logodnicul său, Graeme Blackett, o aștepta zâmbind, alături de preot.

Realitatea este... virtuală

Bineînțeles, Lisa a pășit pe holul casei sale din Edinburgh, Marea Britanie, iar altarul se afla în propria sufragerie. Invitații emoționați i-au privit pe miri cum își depun jurămintele, care s-au privit în ochi de parcă ar fi fost singuri pe lume. Adevărul este că erau singuri doar în sufragerie – toți ceilalți invitați erau pe Zoom.

Lisa și Graeme sunt unul dintre multe cupluri ale căror nuntă a fost dată peste cap de Covid-19. În timp ce virusul continuă să se răspândească global, simplele nunți devin periculoase, iar în unele țări devin ilegale. Adunarea unui grup larg într-un singur loc, printre care se află și rude mai în vârstă, nu mai sună acum a nuntă, ci a focar de infecție.

Cei mai curajoși n-au putut renunța la visuri

Multe cupluri au decis să-și amâne pur și simplu nunta. Însă, nu toate persoanele au ales să renunțe momentan la ziua visurilor, așa că a Lisa și Graeme au trecut la ceremoniile online. Un simplu search pe Instagram, cu #ZOOMWEDDING, oferă peste 100 de poze cu cupluri care au preferat să facă marele pas prin Internet.

Căsătoriile pe Zoom – noul lider al platformelor folosite pentru conferințe video – sunt o mică lumină într-o perioadă sumbră a vieții pe Pământ.

„Am crezut că o să fie foarte dezamăgitor, dar chiar nu a fost așa", a adăugat vărul lui Blackett, Kabouridis. „Au fost foarte mulți oameni care au plâns, s-a văzut pe ecran. A fost foarte frumos".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel