Casa de Papel/ Fabrica de Bani. Când apare sezonul 5

Când apare ultimul sezon. Sursa: Pixabay
Când apare ultimul sezon. Sursa: Pixabay

Serialul fenomen Casa de Papel a ajuns la ultimul sezon, conform producătorilor. Iată tot ce se ştie până acum.

După luni întregi de nesiguranţă, sezonul 5 din Casa de Papel a fost confirmat. Pe 31 iulie 2020, producătorii au anunţat că al cincilea sezon al super-serialului va fi şi ultimul al seriei.

"Ne-am gândit aproape un an de zile cum să despărţim trupa. Cum să îl punem pe Profesor în dificultate, cum să facem în aşa fel încât fiecare personaj să intre în situaţii din care nu mai poate ieşi. Rezultatul este acest ultim sezon. Războiul ajunge la cel mai dificil nivel, dar este un sezon epic", a explicat Alex Pina, producătorul executiv şi creatorul serialului transmis de Netflix, conform Daily Express.

Când apare sezonul 5

Filmările pentru cele 10 episoade au început pe 3 august 2020 în Danemarca şi au continuat în Spania şi Portugalia. Cu toate astea, Netflix nu a anunţat încă o dată oficială de lansare.

Primul sezon a fost lansat în mai 2017, iar partea a doua în octombrie acelaşi an. Cu toate astea, sezonul al treilea a apărut la 21 de luni distanţă, în iulie 2019. Nouă luni mai târziu, în aprilie 2020, a fost lansat şi sezonul 4.

Conform zvonurilor, sezonul al cincilea ar urma să apară undeva la finalul lunii august 2021, însă nu este nimic oficial încă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel