“Cartea Junglei” din nou pe ecrane

cartea junglei
cartea junglei

Fanii colecției “Cartea Junglei” de Rudyard Kipling se vor bucura de o nouă adaptare a poveștii pe marile ecrane. Filmul va fi realizat de studiourile Disney, sub forma unui lungmetraj live-action, conform gandul.info.

Autor: Mădălina Bodârlău

În 1967, studiorile Disney au adaptat “Cartea Junglei” sub forma unui lungmetraj de animație. Rezultatul a avut un succes răsunător.

Walt Disney a murit în timpul producţiei pentru filmul original.

În anii ‘90 studiourile Disney au realizat încă două lungmetraje pentru volumul lui Kipling, însă aceste pelicule nu au avut același succes la public ca prima.

De asemenea, și studiourile Warner Bros. au anunţat, în 2012, că vor să producă un film inspirat din volumul lui Kipling, al cărui scenariu va fi scris de Steve Kloves, scenaristul filmelor din seria "Harry Potter".

Versiunea originală a "Cărţii Junglei" produsă de Disney a rămas până astăzi una dintre cele mai îndrăgite producţii ale acestui studio şi a inclus pe coloana sonoră piesele devenite celebre "I Wanna Be Like You" şi "Bare Necessities", cel din urmă fiind nominalizat la Oscar la categoria "cel mai bun cântec al anului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel