Cannes 2019 - Documentarul despre Maradona, întâmpinat cu entuziasm de către fani

Fanii au răsplătit cu aplauze călduroase proiecţia unui documentar despre viaţa şi cariera legendei fotbalului Diego Maradona la cea de-a 72-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Cannes duminică seara, informează dpa.

 Regizorul britanic Asif Kapadia, cunoscut pentru documentare despre celebrităţi precum pilotul de Formula 1 Ayrton Senna sau cântăreaţa britanică Amy Winehouse, a folosit imagini de arhivă şi a petrecut numeroase ore intervievindu-l pe fostul fotbalist pentru cea mai recentă producţie a sa, intitulată pur şi simplu 'Diego Maradona'. Audienţa prezentă la Cannes a izbucnit în aplauze la momentele-cheie ale carierei lui Maradona, cum ar fi golul său împotriva Angliei în sferturile de finală al Campionatului Mondial din 1986, desfăşurat în Mexic şi câştigat de Argentina.

Un purtător de cuvânt a precizat că Maradona nu a putut să călătorească în Franţa pentru proiecţie din cauza unei accidentări la umăr. Fostul fotbalist argentinian, care antrenează în prezent o echipă D2 din Mexic, s-a accidentat la umăr şi se pare că va trebui să se opereze, a declarat pentru AFP regizorul britanic. Prezenţa fostului jucător, în vârstă de 58 de ani, care s-a luptat cu dependenţa de droguri după ce a cunoscut celebritatea, era unul dintre evenimentele cele mai aşteptate pe Croazetă. Maradona a mai fost prezent pe covorul roşu în 2008 cu ocazia premierei documentarului Maradona by Kusturica, realizat de Emir Kusturica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel