Când se vor difuza fimele "Singur acasă" 1 și 2 și unde pot fi urmărite

foto: Wiki Commons, Home Alone Movie
foto: Wiki Commons, Home Alone Movie

Crăciun înseamnă și... "Singur acasă". Iată când se difuzează cel mai iubit film din decembrie!

În această perioadă toată lumea așteaptă să se difuzeze celebra serie "Singur acasă" care îi încântă nu doar pe cei mici, ci și pe adulții de toate vârstele.

Tradiția continuă și anul acesta, cu un maraton de filme care va avea loc în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, la PRO TV.

Este a 19-a oară când telespectatorii sunt invitați să pătrundă în universul magic al lui Kevin McCallister, un copil plin de haz care se confruntă cu cele mai amuzante și neașteptate peripeții în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Când se va da pe TV

Sâmbătă, pe 16 decembrie, de la ora 20:00, întreaga familie este invitată să se adune în jurul televizorului pentru a savura „Singur Acasă 1” (Home Alone). În acest prim film din serie, Kevin McCallister și familia sa numeroasă se pregătesc pentru o vacanță în Paris, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, din cauza aglomerației de membri ai familiei, mama lui Kevin îl uită acasă, descoperindu-și neglijența abia în timpul zborului către destinație. Așa că micul Kevin se bucură de o perioadă de independență temporară, dar situația se complică atunci când doi hoți hotărăsc să jefuiască casa în Ajunul Crăciunului. Kevin trebuie să-și folosească ingeniozitatea și inteligența pentru a-i confrunta pe infractori și a-și apăra locuința.

Pe 23 decembrie, de la ora 20:00, telespectatorii vor avea parte de „Singur Acasă 2: Pierdut în New York” (Home Alone 2: Lost in New York). De această dată, familia McCallister planifică să petreacă sărbătorile în Florida, iar Kevin nu este uitat acasă. Cu toate acestea, o serie de coincidențe îl determină să ajungă din greșeală în New York. Aici, Kevin se confruntă din nou cu hoții, dar și cu provocări amuzante și neașteptate. Toate evenimentele au loc într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din New York, Plaza, iar Kevin trebuie să-și folosească din nou ingeniozitatea pentru a-și înfrunta adversarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel