Campionul mondial Gianluca Zambrotta, ambasador al unei tabere de fotbal gratuite pentru copii la Bucureşti

Fostul fotbalist Gianluca Zambrotta, campion mondial cu echipa naţională a Italiei în 2006, este ambasador al taberei Italia Soccer Camp, care va fi organizată la Bucureşti între 24 şi 28 iunie.

Zambrotta a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că tabăra destinată copiilor între 7 şi 14 ani este o bună oportunitate de a descoperi noi talente.

"Sunt fericit şi onorat să fiu în România, o ţară cu istorie în fotbalul european, pentru a da startul înscrierilor în tabăra de fotbal Italia Soccer Camp. Pot spune că Italia şi România au dezvoltat o pasiune comună pentru fotbal ce a scos la iveală talente importante. Consider că această tabără este o oportunitate de a descoperi noi talente care să contribuie la dezvoltarea fotbalului românesc. Sunt sigur că Italia Soccer Camp va avea un impact important asupra tinerilor care vor participa, astfel că încurajez părinţii din întreaga ţară să-şi înscrie copiii în acest program", a declarat Zambrotta.

Reprezentantul în România al Italia Soccer Camp, Marco Schembri, a afirmat că tabăra de fotbal de la Bucureşti poate scoate la iveală copii talentaţi care să facă parte dintr-o viitoare generaţie de aur.

"Ne face o mare plăcere să fim astăzi în România pentru că fotbalul românesc este o parte importantă din fotbalul european. Această pasiune, fotbalul, ne apropie ca ţări pentru că avem atât în România cât şi în Italia astfel de personalităţi care sunt ambasadori ai fotbalului. Importanţa acestei tabere constă şi în faptul că participanţii au posibilitatea de a întâlni vedete ale fotbalului italian. Este pentru prima dată când un astfel de proiect este în totalitate gratuit. Gianluca Zambrotta este un reprezentant de seamă al fotbalului italian, al ultimei generaţii de aur italiene, câştigător al Cupei Mondiale. Îmi doresc ca această tabără să fie un punct de plecare pentru construirea unei noi generaţii de aur pentru România", a afirmat Schembri.

Tabăra de fotbal Italia Soccer Camp, organizată în perioada 24-28 iunie la Baza Sportivă Complex Agronomie, este un program gratuit de antrenament pentru 100 de copii, băieţi şi fete, cu vârste între 7 şi 14 ani.

Înscrierile pentru Italia Soccer Camp se pot face între 7 mai şi 7 iunie pe portalul www.intesasanpaolobank.ro/italian-soccer-camp/. Doi dintre cei mai talentaţi jucători vor avea ocazia să participe la Academia Coverciano, la Italia Soccer Camp, şi să urmărească o partidă de fotbal din Serie A .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel