CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, replică la traficul de influență din 2005

Președintele Senatului, CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, a ținut să-i dea replica Elenei Udrea, după ce liderul PMP a declarat că i-a făcut plângere penală pentru traficul de influență la Traian Băsescu în 2005.

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU a ținut să precizeze că trebuie lăsată "deoparte povestea cu bilețelul roz al doamnei care se ocupă cu aceste chestiuni".

În privința plângerii făcute la DNA, singurul lucru pe care doresc să-l comentez este că DNA și Justiția vor putea să analizeze situația, a declarat fostul premier.

"Am încredere că DNA va proceda conform legii și mai multe comentarii nu am ce să fac cu acest subiect. În momentul în care intră Justiția în funcțiune, eu mă abțin să comentez", a conchis CĂLIN POPESCU TĂRICEANU într-o interpelare la Senat.

Citește și: ELENA UDREA i-a făcut plângere penală lui CĂLIN POPESCU TĂRICEANU

Precizările președintelui Senatului vin după ce liderul PMP, Elena Udrea, a declarat, marți, că a depus o plângere penală împotriva lui CĂLIN POPESCU TĂRICEANU în urma traficului de influență pe care acesta l-a făcut la Traian Băsescu în favoarea lui Dinu Patriciu în 2005.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel