ELENA UDREA i-a făcut plângere penală lui CĂLIN POPESCU TĂRICEANU

Opoziția reacționează în scandalul din familia președintelui Traian Băsescu. Elena Udrea spune că PMP a făcut o plângere  împotriva lui CĂLIN POPESCU TĂRICEANU pentru trafic de influență în 2005.

"CĂLIN POPESCU TĂRICEANU uită, după ce a făcut trafic de influență la președintele Traian Băsescu în favoarea lui Dinu Patriciu.  Astăzi, din nou, CĂLIN POPESCU TĂRICEANU se preface că uită că în istoria aceste țări este singurul premier care a făcut trafic de influență la șeful statului și inițiază scrisori de solicitare de demisie de onoare a lui Traian Băsescu", a declarat, marți,  președintele PMP.

Citește și: "Tăriceanu, demers RIDICOL. Bercea, membru PSD"

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. "Credem că o minimă decență ar trebui să aibă domnul CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. Nu ne așteptăm să aibă, dar ar trebui să aibă o limită și să răspundă de data aceasta în fața legii, în fața DNA pentru traficul de influență pe care l-a făcut în 2005". 

Despre prescrierea faptei, Elena Udrea a declarat că aceasta a fost făcută în 2005, dar a fost cercetată în 2007, ca urmare, opt ani înseamnă 2015. 

Mișcarea Populară a făcut această plângere penală împotriva domnului CĂLIN POPESCU TĂRICEANU și dânsul trebuie să răspundă pentru fapta de trafic de influență. 

Citește și: CĂLIN POPESCU TĂRICEANU "e un jenant pion al PSD", spune Ion Cristoiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel