Câinele unui premier și-a înfipt colții în câțiva vizitatori "politici"

Kaiya, câinele adoptat recent de prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a fost protagonistul unui incident mai puțin obișnuit la un eveniment desfășurat miercuri. Câinele și-a intrat în rol și a mușcat doi vizitatori "politici", între care soțul ministrului adjunct de externe, informează joi Reuters.

La ceremonia de aprindere a luminilor de Hanuka, una dintre cele mai importante sărbători ebraice, Kaiya, în vârstă de 10 ani, de rasă mixtă, și-a înfipt colții și într-un membru al parlamentului din partidul Likud al lui Netanyahu, scrie Agerpres.

Un membru al Knessetului, Sharren Haskel, asistentă medicală veterinară, a minimalizat incidentul, declarând la postul de radio al armatei că a fost "neimportant".

Câinele a fost luat de fiul lui Netanyahu de la un adăpost la începutul acestui an, iar premierul posta la mijlocul lunii iulie pe contul său de socializare o fotografie în care apare și Kaiya. 

Kaiya a întâlnit mai mulți demnitari, inclusiv pe secretarul american de stat, John Kerry, care se crede că a scăpat nevătămat, scrie cu umor Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel