Braindead, cel mai violent film din istorie

Braindead, cunoscut și sub numele de Dead Alive, lansat în 1992 a fost numit drept cel mai violent film din toate timpurile. 

Rezultatul a venit în urma unui sondaj realizat recent de revista britanică Total Film. Braindead a strâns mai multe voturi decât producții controversate precum: Irreversible, Salo, Henry: Portrait of a Serial Killer, Oldboy, Antichrist, Natural Born Killers, Cannibal Holocaust și Hostel 2.

Braindead nu este un film horror în totalitate, ci mai curând o comedie neagră. Pelicula spune povestea unei mame mușcate de o creatură ciudată într-o grădină zoologică, în timp ce-și urmărește fiul, aflat la întâlnire cu iubita sa. Femeia moare, iar atunci când învie, devine un zombi care începe să omoare și să mânânce oameni și animale, care la rândul lor se transformă în zombi.

Braindead, calificativ mare pe IMDB

Revista Total Film a descris filmul drept „o amețitoare şi hilară comedie cu violenţă grafică, pe cât de scandaloasă, pe atât de strălucită".

Regizorul filmului este Peter Jackson, care a semnat și Lord of the Rings, The Hobbit și King Kong (2005). Braindead este şi la propriu, cel mai sângeros film, potrivit IMDB.com.

300 de litri de sânge s-au folosit doar pentru ultima scenă a filmului, iar total, s-a aruncat cu peste 4.500 litri de sânge. Bugetul filmului a fost de doar 3 milioane de dolari și este notat cu 7,5 pe IMDB.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel